Πάτρα: Η Πισπιρίγκου είχε στείλει… 180 «σήματα» για την Τζωρτζίνα

13 mins read

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλα….180 σήματα τους γιατρούς, προκειμένου να τους δείξει ότι η 9χρονη κόρη της είχε καρδιολογικά προβλήματα, ούτως ώστε να τους πείσει ότι το πρόβλημα υγείας της Τζωρτζίνας είναι παθολογικό, είχε στείλει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, σήμερα κατέθεσε ένας από τους σημαντικότερους γιατρούς του Ωνασείου νοσοκομείου, ο οποίος κλήθηκε για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Για αυτά τα σήματα του απινιδωτή.

Η… περίεργη σύμπτωση

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως τη μοιραία μέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας στις 2 το μεσημέρι είχε πάλι προσπαθήσει να μεταδώσει δεδομένα. Πρόκειται για την ώρα που συμπίπτει με την ώρα χορήγησης της κεταμίνης.

Μετά από 20 λεπτά, το άτυχο κορίτσι παθαίνει ανακοπή και στη συνέχεια η μητέρα ειδοποιεί τους γιατρούς με τον γνωστό ράθυμο τρόπο που έχουν περιγράψει οι γιατροί.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ




Οι δραματικές προσπάθειες που έκανε ο ίδιος γιατρός για να σώσει την Τζωρτζίνα και την Μαλένα

Παράλληλα, όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο ίδιος γιατρός του νοσοκομείου Παίδων είχε κάνει ανάνηψη στην Τζωρτζίνα και στην Μαλένα.

Όταν η Μαλένα έπαθε ανακοπή κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο νοσοκομείο Παίδων τον Απρίλιο του 2019 ο γιατρός έσπευσε να της κάνει ανάνηψη. Κατέβαλλε τιτάνιες προσπάθειες για να την σώσει, χωρίς όμως να το καταφέρει…

Το σενάριο επαναλαμβάνεται και τον Ιανουάριο του 2022, όταν η Τζωρτζίνα παρουσίασε το μοιραίο επεισόδιο μετά τη χορήγηση της κεταμίνης από την Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο ίδιος γιατρός έσπευσε να σώσει την 9χρονη, όμως το κορίτσι έφυγε από τηγ ζωή.

Ο συγκεκριμένος γιατρός ανέφερε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μία περίεργη συμπεριφορά που του κίνησε τις υποψίες.

Facebook Comments