Πάτρα – Ιατροδικαστής Καρακούκης: «Σίγουρα θα εντοπίσουμε τι πραγματικά συνέβη»

11 mins read

Ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας και επικεφαλής της άτυπης επιτροπής των ιατροδικαστών για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, Νίκος Καρακούκης, δηλώνει πως «θα καταφέρουμε σίγουρα να εντοπίσουμε τι πραγματικά συνέβη» και θα ενημερωθεί σχετικά η Αστυνομία που διεξάγει την έρευνα.

«Ψάχνουμε όλα τα ευρήματα για να βγάλουμε κάποια άκρη, αλλά δεν έχουμε καταλήξει πουθενά» υποστήριξε.

Ο κ. Καρακούκης εξήγησε πως «σύστησα μια επιτροπή με συναδέλφους για να κάνουμε μια ανασκόπηση των φακέλων και των φωτογραφιών, καθώς και να δούμε αν υπάρχει κάτι για να μας δώσει μια απάντηση, αλλά δεν έχουμε καταλήξει ακόμα, ειλικρινά το λέω… Διότι αν είχαμε καταλήξει, θα είχαμε ενημερώσει και την Ασφάλεια».

Σε ερώτηση τι αναζητά η επιτροπή, απάντησε: «Ψάχνουμε όλα τα ευρήματα για να βγάλουμε κάποια άκρη, αλλά δεν έχουμε καταλήξει πουθενά. Τώρα έχουμε συνθέσει ορισμένα ευρήματα και θα τα αξιολογήσουμε και από εκεί και πέρα εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος θα ενημερώσουμε. Θα ενημερώσουμε την Αστυνομία πρώτα, γιατί έχουν επιληφθεί του περιστατικού. Θα κάνουμε τεράστια ζημιά αν τα δώσουμε πρώτα στον δημοσιογραφικό κόσμο».

Ταυτόχρονα, τόνισε πως «θα καταφέρουμε σίγουρα να εντοπίσουμε τι πραγματικά συνέβη» με τους θανάτους των τριών παιδιών.

Επίσης, ο κ. Καρακούκης θέλησε να κάνει μία παρέμβαση αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», υπογραμμίζοντας πως «αυτό που έγινε είναι μέσα στο »πνεύμα των ημερών», καθώς πολλά μέσα ακολουθούν μια τέτοια τακτική και βγάζουν μια δήλωση κάποιου, ο οποίος τελικά δεν έχει πει κάτι. Αυτά τα ψεύδη κάνουν ζημιά».

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα