Πάτρα – Κατερινόπουλος: «Δεν πείθομαι ότι οι θάνατοι οφείλονται σε παθολογικά αίτια» – Ξεσπά ο πατέρας

20 mins read

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που παραμένουν στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Όπως είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, «δεν μπορώ να πειστώ ότι οφείλονται σε κάποια αίτια παθολογικά γιατί υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, τα οποία έβαλα και συνεχίζω να βάζω και στα οποία πρέπει να δώσουν απαντήσεις και η αστυνομία και οι επιστήμονες. Θεωρώ ότι είναι εγκληματική ενέργεια και θα εξηγήσω τους λόγους».

Ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας υποστήριξε ότι «καταρχάς δεν υπάρχει μια σαφέστατη μέχρι αυτή την στιγμή ιατροδικαστική εξέταση που να λέει ότι ο θάνατος οφείλεται σε συγκεκριμένο παθολογικό γεγονός».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «εδώ έχουμε τρία παιδιά, τα οποία ισχυρίζονται κάποιοι ότι πιθανόν να υπάρχουν γονιδιακά προβλήματα και ο θάνατος να οφείλεται εκεί. Αν υπήρχε κάτι τέτοιο – δεν είμαι γιατρός – η λογική λέει όπως έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις, ότι το πρώτο που θα ταξίδευε στους ουρανούς είναι το πρώτο παιδί κατά σειρά γεννήσεως, αλλά εδώ είναι το τελευταίο παιδί».

Επίσης, ο κ. Κατερινόπουλος επεσήμανε ότι «όλοι οι θάνατοι αυτών των παιδιών έγιναν μέρες αργίας, έγιναν Σαββατοκύριακα, συμπτώσεις σοβαρές» και συμπλήρωσε:

«Και δεν ήταν παρόντες οι γιατροί. Άρα ήταν κάποια άτομα μόνα τους εκεί, δεν ξέρω ποιοι ήταν, μπορεί να είναι κάποιοι, μπορεί οι γονείς, οι συνοδοί αν για κάποιο λόγο βγήκαν, έστω και για έναν καφέ, κάποιοι να βρήκαν την ευκαιρία να διεισδύσουν στον θάλαμο να κάνουν εκείνο το οποίο έκαναν».

Εκφράζοντας την εκτίμησή του ότι η τραγωδία που έχει εκτυλιχθεί στην Πάτρα οφείλεται σε ανθρώπινο χέρι, υπογράμμισε ότι κάποιες τοποθετήσεις ιατροδικαστών κρατάνε επιφυλάξεις.

Ξέσπασε ο πατέρας των 3 κοριτσιών

Αγανάκτηση δηλώνει ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των 3 παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα, για το δημοσίευμα που ανέφερε πως βρέθηκε τοξική ουσία στον οργανισμό της Τζωρτζίνας.

Το δημοσίευμα για την υπόθεση στην Πάτυρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο διαψεύστηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία, και ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε στο tempo24.news πως η οικογένεια θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων δημοσιεύουν τέτοιες ψευδείς ειδήσεις, την ώρα που η οικογένεια είναι συντετριμμένη από την απώλεια και του τρίτου της παιδιού.

Χαρακτηρίζει “αθλιότητα” το άρθρο για το τοξικό αέριο, και ευχαριστεί εκ μέρους όλης της οικογένειας τον Προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας για τα γρήγορα αντανακλαστικά και την άμεση διάψευση.

«Δημοσιεύματα σαν το απογευματινό ούτε βοηθούν την έρευνα των αρχών, ούτε τιμούν το δημοσιογραφικό επάγγελμα. Ευχαριστούμε τον Προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας που με άριστα αντανακλαστικά διέψευσε ταχύτατα αυτήν την αθλιότητα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η απάντησή μας στους εμπνευστές της θα δοθεί πολύ σύντομα στις δικαστικές αίθουσες. Δυστυχώς μικρή μερίδα αυτοαποκαλούμενων ως δημοσιογράφων δεν σέβεται ούτε τον πόνο μας, ούτε τη μνήμη των παιδιών μας. Ας σταματήσει άμεσα όλο αυτό που ζούμε».

 

Facebook Comments