Πάτρα: Στο μικροσκόπιο των αρχών φωτογραφίες – κλειδιά

13 mins read

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών για να διαπιστωθεί τι τελικά συνέβη με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα.

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι φωτογραφίες που φαίνεται να δείχνουν εκδορές στη μύτη της Μαλένας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας στην Πάτρα που κατέληξε αιφνίδια στις 13 Απριλίου 2019 από αδιευκρίνιστα αίτια.

Οι εκδορές στη μύτη, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είναι δύσκολο να προκλήθηκαν από τα χέρια ενός παιδιού, όπως υποδεικνύει το σημείο και το μέγεθός τους.

Με τα τραύματα να είναι ψηλά και στο πλάι της μύτης του παιδιού και όχι στη βάση και δεδομένου ότι η μικρή Μαλένα δεν φόρεσε μάσκα όσο νοσηλεύτηκε, οι ιατροδικαστές πρόκειται να επανεξετάσουν τον φάκελο, αλλά και τις φωτογραφίες με τις μικροεκδορές.

Οι Αρχές εξετάζουν, επίσης, το ενδεχόμενο να έχει χορηγηθεί κάποιο φάρμακο ή να υπάρχει εξωγενής παρέμβαση, αλλά και το ενδεχόμενο της ασφυξίας, καθώς σύμφωνα με ιατροδικαστικές πηγές που μίλησαν στην ίδια εκπομπή, μπορεί να γίνει απόφραξη στόματος και μύτης και στα παιδιά να μην είναι πολύ έντονα τα ευρήματα.

Την επόμενη εβδομάδα οι αρχές αναμένουν και τον πλήρη φάκελο με τις τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα συγκριθούν με τα ευρήματα του Ωνασείου. Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν πως η έρευνα του «Ανθρωποκτονιών», χωρίς να υπάρχει μέχρι αυτή την ώρα καμία απόδειξη, επικεντρώνεται γύρω από ένα πρόσωπο.

Η θολή φωτογραφία

Μέσα από τις περισσότερες ερωτήσεις που γίνονται, διαφαίνεται πως οι Αστυνομικοί έχουν στο «τσεπάκι» τους μία «μαυρισμένη φωτογραφία» και προσπαθούν μέσω των καταθέσεων των επιστημόνων να την «ανοίξουν», ώστε να φανεί το πρόσωπο, που ίσως έχει ευθύνη για όσα συνέβησαν, αν φυσικά όντως υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση και τα αίτια του τριπλού θανάτου δεν είναι παθολογικά. Στην δεύτερη περίπτωση, ο φάκελος κλείνει. Μετά τους γιατρούς της Αθήνας αναμένεται να καταθέσουν και οι γιατροί του Καραμανδανείου και της ΜΕΘ Παίδων.

Facebook Comments