Πάτρα: Τοξικομανής συγγενής της Ρούλας ερευνάται για την κεταμίνη

7 mins read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας, η οποία δολοφονήθηκε με θανατηφόρα δόση κεταμίνης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Κωνσταντίνα Τσεγγενέ, ένα συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου που φέρεται να ανήκει στον χώρο των τοξικομανών εξετάζεται από τις Αρχές ως το άτομο που ενδέχεται να τη βοήθησε να βρει την κεταμίνη.

Τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Star στην Πάτρα, το συγκεκριμένο άτομο δεν αποκλείεται να κληθεί να καταθέσει για το αν βοήθησε την κατηγορούμενη να βρει τη συγκεκριμένη ουσία.

«Συνήθως η κεταμίνη στις πιάτσες των ναρκωτικών βρίσκεται σε σκόνη και σε υγρή μορφή, την οποία χρησιμοποιούν ως υποκατάστατο, όταν έχουν έλλειψη άλλων πιο σκληρών ναρκωτικών. Δεν είναι δύσκολο ένας τοξικομανής να βρει αυτή την ουσία», σχολίασε στο Star ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας, η οποία δολοφονήθηκε με θανατηφόρα δόση κεταμίνης.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα