ΑρχικήΕπικαιρότηταΠάτρα: Ξεσπά ο πατέρας - «Το δίκιο μου θα το βρω όταν...

Πάτρα: Ξεσπά ο πατέρας – «Το δίκιο μου θα το βρω όταν τελειώσει όλο αυτό»

Νέα στοιχεία έρχονται διαρκώς στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας μέσα σε τρία χρόνια, στην Πάτρα.

Ο πατέρας των παιδιών, ο οποίος σε αντίθεση με τη μητέρα, δεν μιλάει εύκολα δημοσίως, σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και καιρό νιώθει οργή και θυμό για τα όσα ακούγονται για το στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει στη δημοσιότητα την επικοινωνία της με τον πατέρα των τριών κοριτσιών, στην οποία μιλά για τη «δική του αλήθεια», ενώ φαίνεται πως στηρίζει την εν διαστάσει σύζυγό του.

«Το δίκιο θα το βρω όταν τελειώσει όλο αυτό»

«Να ξέρετε, ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό, όσα γράφονται, δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί οι ανακρίβειες είναι πολλές. Μόνο κακό μας έχουν κάνει», ανέφερε ο πατέρας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Ο Μάνος Δασκαλάκης λέει επίσης δηλώνοντας σίγουρος ότι: «Το δίκιο θα το βρω, όταν τελειώσει όλο αυτό. Και πιστέψτε με, δεν θ’ αργήσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, ούτε στο 1%, τι κακό μας έχουν κάνει», επισήμανε.

«Σας μιλάω ως χρόνια πολίτης της Πάτρας. Και στηριζόμενος από όλες τις εφημερίδες. Και με μία άψογη σχέση με όλον τον κόσμο της Πάτρας. Για ένα άρθρο και λίγο δημοσίευση», κατέληξε ο πατέρας.