Πέραμα: Θα γίνει τεστ DNA στον 14χρονο Ρομά

13 mins read

Όπως έγινε γνωστό, ο 14χρονος Ρομά που φέρεται να ήταν μέσα στο αυτοκίνητο που καταδίωξαν οι ΔΙ.ΑΣ στο Πέραμα, θα κάνει εξέταση DNA ώστε να φανεί αν. όπως δηλώνει, ήταν ο οδηγός του αμαξιού.

«Σύμφωνα με αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας με τους οποίους επικοινωνήσαμε για το θέμα με τον 14χρονο για το τραγικό περιστατικό στο Πέραμα εκτιμούν οι αστυνομικοί πως ο ανήλικος που εμφανίστηκε, σύμφωνα με τα αποτυπώματα, είναι πράγματι, ο 14χρονος που διέφυγε από την αιματηρή συμπλοκή» τόνισε  ο δημοσιογράφος των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Παράλληλα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος υπογράμμισε πως, σύμφωνα με την πλευρά των αστυνομικών, «εκείνο που υποστηρίζει ότι ήταν αυτός ο οδηγός, σταμάτησε το αυτοκίνητο του ήρθανε οι αστυνομικοί, τον πυροβόλησαν αυτόν και τους συνεπιβάτες και έκανε όπισθεν και χτύπησε τις μοτοσυκλέτες χωρίς να επεμβαίνουν σε αυτό οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ δεν είναι αληθές και επικαλούνται τέσσερις λόγους:

  1. Μετέδωσαν αμέσως οι αστυνομικοί στην Άμεση Δράση για εμβολισμό της μηχανής τους, άρα δεν είχαν περιθώριο να συνεννοηθούν και να πουν ένα ψέμα
  2. Οδηγούσε ο 21χρονος  που έπεσε δυστυχώς νεκρός
  3. Από το βίντεο φαίνεται να ακούγεται να χτυπιούνται πρώτα οι μοτοσυκλέτες και μετά οι πυροβολισμοί και ύστερα φαίνεται κάποιος να προσπαθεί να διαφύγει
  4. Ήταν περίεργο που ο 21χρονος βρέθηκε νεκρός από την πόρτα του συνοδηγού. Υπάρχει κατάθεση στη δικογραφία που λέει ότι ήταν στη θέση του οδηγού. Είχε μπλοκαριστεί η πόρτα της άλλης πλευράς και οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να τον σύρουν».

Κούγιας: Ο 14χρονος που παραδόθηκε δεν ήταν ο τρίτος επιβαίνων στο όχημα

Σημειώνεται ότι ο συνήγορος των κατηγορουμένων αστυνομικών για την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, Αλέξης Κούγιας, αμφισβητεί ότι ο 14χρονος Ρομά που παραδόθηκε σήμερα στις αρχές είναι ο τρίτος επιβαίνων στο όχημα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, ο Ρομά που παρουσιάστηκε αυτοβούλως σήμερα δηλώνοντας ότι ήταν ο τρίτος επιβαίνων στο όχημα, δεν είναι αυτός που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο εκείνη τη νύχτα.

Facebook Comments