ΑρχικήΕπικαιρότηταΠέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη

Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη

Πέθανε σε ηλικία 68 ετών η γνωστή ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Όπως αποκάλυψε η Άννα Φόνσου στο Πρωινό, η Τέτη Σχοινάκη πάλευε με την ασθένεια τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Τις προηγούμενες μέρες είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Σωτηρία, ζύγιζε 29 κιλά, ενώ άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Δευτέρας, στο σπίτι της.

 

 

«Της είχα τηλεφωνήσει χθες και της είπα ότι θα πάω σήμερα. Δεν πρόλαβα να την δω, πέθανε πριν από δύο ώρες», είπε κλαίγοντας η Άννα Φόνσου.

Η πρόεδρος του ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» είχε αποκαλύψει τον Ιανουάριο πως φροντίζει μία σπουδαία κυρία του κινηματογράφου, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστό το όνομά της.

 

Η ηθοποιός είχε μιλήσει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είχε αναφερθεί στον γάμο που έκανε στα 19 και τελικά χώρισε στα 20, στο παιδί που δεν ήθελε ποτέ, στον Λάμπρο Κωνσταντάρα τον οποίο έβαλε στη θέση του όταν την ενόχλησε ένα δικό του πείραγμα, στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και στις αποφάσεις και τις επιλογές για τις οποίες ποτέ δεν μετάνιωσε.

Μία από τις ωραιότερες συνεργασίες της ήταν η συμμετοχή της –ως πρωταγωνίστρια– στην ταινία «Ο τελευταίος άντρας», με πρωταγωνιστές τον Κώστα Βουτσά, τον Νίκο Δαδινόπουλο, την Καίτη Παπανίκα. Επίσης μία από τις ωραιότερες ταινίες της είναι τα «Αχτύπητα καμάκια», η οποία γυρίστηκε εξολοκλήρου στην Κύπρο.

Δείτε το βίντεο: