ΑρχικήΕπικαιρότηταΠετρούπολη: Καταγγελία για βιασμό 4χρονου από νηπιαγωγό!

Πετρούπολη: Καταγγελία για βιασμό 4χρονου από νηπιαγωγό!

Συγκλονίζει η αποκάλυψη σχετικά με υπόθεση βιασμού 4χρονου αγοριού σε νηπιαγωγείο της Πετρούπολης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το 4χρονο αγοράκι πήγε σπίτι του μετά την ημέρα που είχε στο νηπιαγωγείο και αποκάλυψε στους γονείς του λεπτομερώς πως ο δάσκαλος του τον πήγε στην τουαλέτα και έκανε πράξεις οι οποίες προκαλούν αηδία και αποτροπιασμό.

Συγκλονισμένος ο πατέρας του αγοριού μίλησε στο MEGA και προχώρησε στην αποκάλυψη πως το παιδί δεν πήγαινε στην τουαλέτα του σχολείου και ανέφερε:

Το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο ποτέ στην τουαλέτα. Φοβόταν. Δε ξέρω γιατί. Από την αρχή του χρόνου, και γυρνώντας την Πέμπτη λέει στη γυναίκα μου «Μαμά πήγα στο μπάνιο». «…, εσύ δεν πας ποτέ στο μπάνιο». «Με πήγε ο κύριος …, μαμά». «Ο κύριος …;»… κι εκεί άρχισε η γυναίκα μου να πονηρεύεται. Του μίλαγε, του μίλαγε… λέει «με πήγε ο κύριος …, μου κατέβασε το παντελόνι, άρχισε να μου … το …, κατέβασε κι ο ίδιος το παντελόνι του… κι άρχισε να μου κάνει» λέει, «διάφορα … στον … μου”.

Οι γονείς του μικρού βρέθηκαν κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα όπου και κατήγγειλαν το περιστατικό και μετά από λίγες ώρες ο 31χρονος νηπιαγωγός συνελήφθη στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.


Ο 4χρονος έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή στη μονάδα φροντίδας για την ασφάλεια των παιδιών στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπου και έγινε λήψη γενετικού υλικού ενώ έχει ήδη παραδοθεί και το εσώρουχο που φορούσε ο μικρός.

Σύμφωνα με τον πατέρα που κατήγγειλε το περιστατικό, ο 31χρονος άνδρας είναι στη φύλαξη και επειδή έλειπε η δασκάλα των παιδιών (στο τμήμα που βρίσκεται ο 4χρονος), χρειάστηκε να προσέχει εκείνος τα παιδιά.

Πήρα το «Χαμόγελο του παιδιού», τους λέω «πώς να κινηθώ;», μου λέει «πήγαινε κατευθείαν, κάνε καταγγελία στο τμήμα κι αν μπορείς να κάνεις και καταγγελία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση». Έκανα τις διαδικασίες, πήγαμε στο τμήμα… Πήγαν την Παρασκευή από το σχολείο και τον συνέλαβαν. Κι απ’ ό,τι έχω καταλάβει, τον έχουν… είναι μέσα… σε αυτόφωρη διαδικασία”.

Ο 31χρονος αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την Τετάρτη και οι αρχές ερευνούν τα πάντα γύρω από τη ζωή του 31χρονου.