Πισπιρίγκου: Σε ποια ερώτηση της ανακρίτριας δεν απάντησε

9 mins read

Απάντησε σε πολλές ερωτήσεις κατά την απολογία της στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου, εκτός από μια όμως.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφτηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα η Τασούλα Παπανικολάου, η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα δεν είχε εξήγηση στο ερώτημα γιατί δε χτύπησε το οξύμετρο της εννιάχρονης κόρης της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ισχυριστεί ότι το οξύμετρο ήταν τοποθετημένο στο δάχτυλο του ποδιού της μικρής και είχε χαμηλώσει τον ήχο που έκανε, προκειμένου να μην ξυπνάει το παιδί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κατάθεση νοσηλεύτριας, το οξύμετρο αυτό εκπέμπει ήχους που γίνονται αισθητοί στη στάση των νοσηλευτών. Η ανακρίτρια ρώτησε τη Ρούλα τι είχε να πει για τον λόγο που δεν ακούστηκε ο ήχος του οξύμετρου στη στάση των νοσηλευτών, στην περίπτωση της Τζωρτζίνας.

«Αυτό που έχω να πω ότι το οξύμετρο αυτό είναι απλό οξύμετρο και ακούγεται μόνο στον θάλαμο και δεν υπάρχει μετάδοση του ήχου στη στάση νοσηλευτώνΌσο ήμουν εγώ στο δωμάτιο δεν άκουσα τον ήχο του οξύμετρου. Άλλωστε δεν είχαν πέσει ακόμα πολύ οι σφίξεις του παιδιού. Από εκεί και μετά δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε, όταν γιατροί και νοσηλευτές μπήκαν στο δωμάτιο. Αυτό το αναφέρω με την έννοια ότι ήταν μια στιγμής έντασης και βέβαια δεν πιστεύω ότι έγινε κάτι με δόλο», ήταν η απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα