ΑρχικήΕπικαιρότηταΠισπιρίγκου στους αστυνομικούς: «Να λάμψει η αλήθεια»

Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς: «Να λάμψει η αλήθεια»

Στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών οδηγήθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου από τους άντρες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και αφού πέρασε την πόρτα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το STAR στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων το βράδυ της Τετάρτης, οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα στο σπίτι που μένει η Ρούλα Πισπιρίγκου. Αυτό ανέφερε και η αδελφή της, Δήμητρα, στις δηλώσεις που έκανε για ό,τι συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης, 30 Μαρτίου.

Μάλιστα, η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα έδινε τηλεφωνική συνέντευξη σε τοπικό μέσο και φάνηκε να ενοχλείται όταν είδε τους αστυνομικούς στην πόρτα της, ρωτώντας τι θέλουν, σύμφωνα με το Star, εκφράζοντας τη δυσφορία της για τις κατηγορίες εναντίον της.

Οι αστυνομικοί βρίσκονταν από το πρωί έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, με την παρουσία τους να είναι διακριτική, ενώ ήλεγχαν τον χώρο. Όταν πήραν την εντολή για την προσαγωγή της, χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού. Της είπαν ότι πρέπει να τους ακολουθήσει για να δώσει κάποιες διευκρινίσεις στην Εισαγγελία. «Ναι, με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να δώσω κάποιες διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια» φέρεται να απάντησε ψύχραιμα εκείνη, και τους ακολούθησε στο συμβατικό αυτοκίνητο που τους έφερε στην Αθήνα.

Οι αστυνομικοί, μάλιστα, ζήτησαν από τη Ρούλα Πισπιρίγκου να απενεργοποιήσει το κινητό της τηλέφωνο, γνωρίζοντας πόσο ενεργή είναι στα social media, ενώ δεν της είχαν πει ότι πρόκειται για σύλληψη. Αυτό είναι κάτι που η Ρούλα Πισπιρίγκου έμαθε όταν έφτασαν στη ΓΑΔΑ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ενώ, ύστερα από αυτό, ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί συντάκτες.