ΑρχικήΕπικαιρότητα«Πλημμύρισαν» από κόσμο τα σούπερ μάρκετ και οι λαϊκές αγορές

«Πλημμύρισαν» από κόσμο τα σούπερ μάρκετ και οι λαϊκές αγορές

Γέμισαν σήμερα με κόσμο που θέλησε να κάνει τις αγορές της τελευταίας στιγμής για το Πασχαλινό τραπέζι, τα σούπερ μάρκετ και οι λαϊκές αγορές.

Αποτέλεσμα των μεγάλων ουρών και της πολύωρης αναμονής ήταν να παραταθεί η λειτουργία των σούπερ μάρκετ για σήμερα (Μ. Παρασκευή), έως τις 20.30, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter ανέφερε:

«Για σήμερα Μ. Παρασκευή και για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των υπεραγορών (Σούπερ Μάρκετ) έως τις 20:30.»

Χαμός σε σούπερ μάρκετ και λαϊκές αγορές

Γέμισαν με κόσμο σήμερα τα σούπερ μάρκετ και οι λαϊκές αγορές. Ουρές δεκάδων μέτρων έχουν σχηματιστεί έξω από τα καταστήματα των αλυσίδων σούπερ μάρκετ, καθώς εκατοντάδες καταναλωτές περιμένουν στη σειρά για να κάνουν τα ψώνια τους για το πασχαλινό τραπέζι.

 

Στις εικόνες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, φαίνεται πλήθος κόσμου να περιμένει καρτερικά μέχρι να εισέλθει στο σούπερ μάρκετ, κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας ,με αποτέλεσμα να επικρατεί το αδιαχώρητο και την ουρά να φτάνει μέχρι το δρόμο.

 

Χαμός επικράτησε, όμως, και στις λαϊκές αγορές, με περιπολικά να φτάνουν σε αρκετές περιοχές ώστε να διαλύσουν τον κόσμο που ψωνίζει φρούτα και λαχανικά ο ένας δίπλα στον άλλο.

IMG_20200417_122755

 

Αν και το φετινό Πάσχα θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτά που τόσα χρόνια είχαμε συνηθίσει οι Αθηναίοι έσπευσαν την τελευταία στιγμή για τα ψώνια τους και στη Βαρβάκειο Αγορά, με τις εικόνες να μη θυμίζουν μια συνηθισμένη Μ. Παρασκευή.

 

DSC_9573