ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου στη Βόρεια Εύβοια (video)

Η στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου στη Βόρεια Εύβοια (video)

Στην παραλία Αχλαδίου στην Βόρεια Εύβοια, κοντά στην Αγία ‘Αννα,  έπεσε πολιτικό ελικόπτερο το οποίο λίγο πριν είχε χαθεί από τα ραντάρ.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, τόνισε: «Ήμασταν πάρα πολύ κοντά με τον δήμαρχο κ. Τσαπουρνιώτη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κελαϊδίτη στο συγκεκριμένο χώρο και είμαστε από τους πρώτους που προσπαθούμε να φτάσουμε εκεί. Δυστυχώς οι προσβάσεις είναι κομμένες και τώρα κινούμαστε από πεδινές περιοχές τόσο εμείς όσο και τα σωστικά συνεργεία για να προσεγγίσουμε το σημείο που φέρεται ότι έπεσε το ελικόπτερο» δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

 

Από τα πρώτα στοιχεία δεν προκύπτει ότι το συγκεκριμένο ελικόπτερο ήταν ενταγμένο στην Πολιτική Προστασία και κάνουν λόγο για πτήση ανάμεσα σε Βόλο και Μαντούδι.

Σε εξέλιξη είναι έρευνες πλωτών του λιμενικού σώματος και ιδιωτικών σκαφών στη θαλάσσια περιοχή Αχλαδίου Εύβοιας μετά την πτώση ιδιωτικού ελικοπτέρου. Στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι βόρειο 4 μποφόρ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ