ΑρχικήΕπικαιρότηταΠοια μεγάλα εμπορικά πολυκαταστήματα είναι ανοιχτά σήμερα

Ποια μεγάλα εμπορικά πολυκαταστήματα είναι ανοιχτά σήμερα

Είθισται η δεύτερα ημέρα του έτους να είναι ημέρα αργίας για τους υπαλλήλους των εμπορικών καταστημάτων, καθώς αναπληρώνουν την αργία της τελευταίας Κυριακής του χρόνου που τα καταστήματα μένουν ανοιχτά.

Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, παρότι δεν είναι επίσημη αργία, που οι Εμπορικοί Σύλλογοι προτείνουν να μην λειτουργούν τα καταστήματα.

Ωστόσο, ορισμένα μεγάλα πολυκαταστήματα επιλέγουν να ανοίξουν κανονικά στις 2 του μήνα, διαφημίζοντας παράλληλα μεγαλύτερες προσφορές προκειμένου να δελεάσουν τους καταναλωτές.

Μεταξύ αυτών των καταστημάτων είναι το γνωστό εκπτωτικό χωριό Μcarthurglen. Τα εμπορικά καταστήματα άνοιξαν το πρωί και θα κλείσουν το βράδυ στις 21:00. Επίσης ορισμένα καταστήματα είναι ανοιχτά σε γειτονικό εμπορικό.

https://www.facebook.com/McArthurGlenAthens/posts/3237462929604346:0

Ακόμη, ανοιχτά είναι τα Praktiker, που όπως φαίνεται και από την ιστοσελίδα της εταιρείας από τις ημέρες που τα καταστήματά της είναι κλειστά απουσιάζει η σημερινή Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020.

Παρ’ όλα αυτά, καλό θα ήταν οι καταναλωτές να επικοινωνούν με το κατάστημα που ενδιαφέρονται, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανοιχτά είναι ορισμένα καταστήματα μέσα σε μεγάλα πολυκαταστήματα.