Ποιες διεθνείς προσωπικότητες συνεργάζονται με το δίκτυο της Άννας Διαμαντοπούλου

9 mins read

Σε μια περίοδο που η ανάγκη διεθνών συνεργασιών είναι περισσότερο πολύτιμη από κάθε άλλη φορά, το ΔΙΚΤΥΟ για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη προχωρά στην ενίσχυση της διεθνούς διάστασης της δραστηριότητάς του.

Το ΔΙΚΤΥΟ από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του, επιδίωξε και πέτυχε διεθνείς συνεργασίες και προχώρησε σε σημαντικές εκδηλώσεις προκειμένου να μεταφερθεί πολύτιμη εμπειρία στη χώρα μας, η οποία με τη σειρά της να μετασχηματισθεί σε συγκεκριμένες προτάσεις για την ανόρθωση και την πρόοδο της χώρας.

Με βάση την εμπειρία αυτή, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα τη «Διεθνή Συμβουλευτική Επιτροπή» του ΔΙΚΤΥΟΥ, η οποία αποτελείται από σημαντικές προσωπικότητες της Πολιτικής, διακεκριμένους Ακαδημαϊκούς και αναγνωρισμένους αναλυτές των μεγαλύτερων Think Tanks της Ευρώπης.

Στόχος αυτής της Επιτροπής, η οποία θα συνεδριάζει με πρωτοβουλία του ΔΙΚΤΥΟΥ, είναι να κρατά επικαιροποιημένο τον δημόσιο διάλογο και τη σκέψη στην Ελλάδα, με την παρουσίαση όλων των σημαντικών εξελίξεων που συντελούνται διεθνώς στα μείζονα ζητήματα, αλλά και να προτείνει προγραμματικές λύσεις δοκιμασμένες και εφαρμόσιμες. Σταθερή επιδίωξή μας είναι, κάθε ένας από τους σημαντικούς ανθρώπους που μετέχουν στην Επιτροπή αυτή, να είναι ένας εν δυνάμει “πρέσβης” της ελληνικής οπτικής και των θέσεών μας, σε μια εποχή που οι εξελίξεις διαμορφώνονται, πλέον, και σε χώρους εκτός της παραδοσιακής πολιτικής.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα