ΑρχικήΕπικαιρότηταΠοιος έβγαλε στη φόρα τους ιδιοκτήτες στο Ελληνικό; Θα περιμένουν μουσαφιραίους για...

Ποιος έβγαλε στη φόρα τους ιδιοκτήτες στο Ελληνικό; Θα περιμένουν μουσαφιραίους για τα συγχαρίκια…

Σαν να μην έφταναν τα μύρια όσα προβλήματα είχε να αντιμετωπίσει ο επικεφαλής της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου με την ανάπτυξη του Ελληνικού, τις προηγούμενες ημέρες προσετέθη ένα ακόμη και μάλιστα εξόχως σοβαρό.

Κάποιος από τους συνεργάτες του, θεώρησε ότι η Lamda πουλάει μασαζοκορσέδες και χρησιμοποίησε τους πρώτους αγοραστές σαν influencers, δημοσιεύοντας τα ονόματά τους.
Οι φήμες λένε ότι η “δουλειά” έγινε από πρόσωπο εκτός εταιρείας, το οποίο ωστόσο έχει συνδέσει τη βραχεία επαγγελματική πορεία του με τη Lamda και ο ίδιος συστήνεται ως “έμπιστος” της Οικογένειας Λάτση. Θα σκέφθηκε ο δαιμόνιος επιχειρηματίας ότι τα ονόματα θα λειτουργήσουν σαν “κράχτης” για νέους υποψήφιους αγοραστές και χωρίς να το πολυσκεφτεί, έδωσε τη σχετική λίστα σε διάφορους δημοσιογράφους και ιδιοκτήτες ιστοσελίδων μεγάλης αλλά και μικρής επιρροής. Με άλλα λογά, δεν ήθελε να προκαλέσει προβλήματα. Τουναντίον. Μέσα στην αφέλειά του όμως δεν ζύγισε καλά την κίνησή του. “Δεν είναι η πρώτη φορά” σχολίασε άνθρωπος που τον γνωρίζει.
Το αποτέλεσμα ήταν αυτό ακριβώς που φαντάζεστε. Οι αγοραστές άλλωστε είναι πρόσωπα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και επιρροή. Ακολούθησαν το trend και αγόρασαν ακίνητο στο “ιερό δισκοπότηρο” του αθηναϊκού real estate αλλά το τελευταίο πράγμα που επιθυμούσαν ήταν να δουν τα ονόματά τους δημοσιευμένα. Σε τέτοιου είδους deals άλλωστε, η εχεμύθεια θεωρείται δεδομένη.
Κυρίως καθώς πρόκειται για ηχηρά ονόματα του ελληνικού επιχειρήν. Φαρμακοβιομήχανοι, επενδυτές, μεγαλοστελέχη επιχειρήσεων, εφοπλιστές, χρηματιστές και άλλοι, αναλόγου οικονομικής επιφάνειας.
Οι πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά του dailypost, αναφέρουν ότι κάποια ονόματα είχαν απαλειφθεί από τη λίστα. Προφανώς η πληροφορία ότι θα βγουν “στη σέντρα”, έφτασε άμεσα και φρόντισαν να εξαφανίσουν κάθε αναφορά. Άλλωστε είπαμε ότι πρόκειται για ανθρώπους με μεγάλη επιρροή και προφανώς έχουν τις άκρες τους και στα media που έγιναν αποδέκτες της λίστας.
Μετά την απομάκρυνση εκ’ του ταμείου φυσικά, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται και όσο και αν τσαντίστηκαν οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες, δεν πρόκειται να πάρουν πίσω τις προκαταβολές τους. Το δημοσίευμα όμως συζητήθηκε πολύ το περασμένο Σαββατοκύριακο και η διοίκηση της Lamda το φυσάει και δεν κρυώνει. Οι ιδιοκτήτες γνωρίζουν πάντως ότι τώρα ξέρουν όλοι ποιος θα έχει σπίτι στο ελληνικό και σίγουρα θα περιμένουν μουσαφιριδες για τα καλορίζικα και τα συγχαρίκια…