ΑρχικήΕπικαιρότηταΠως μπορούμε να δούμε αν στο κινητό μας υπάρχουν εφαρμογές που μας...

Πως μπορούμε να δούμε αν στο κινητό μας υπάρχουν εφαρμογές που μας παρακολουθούν

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για διάφορες κρυφές εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί στο κινητό μας χωρίς να το έχουμε κάνει εμείς.

Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και ενώ κάνουμε κάτι αθώο πχ την ώρα που προσπαθούμε να κατεβάσουμε ή να δούμε μία ταινία και πατάμε κατά λάθος μία διαφήμιση.

Οι ειδικοί στο Tik Tok έχουν προνοήσει για και παρουσιάζουν διάφορους τρόπου ώστε να ανακαλύψουμε αν κάποια εφαρμογή μας παρακολουθεί εν αγνοία μας.

 

@egateway.gr Ερωτήσεις παρακαλώ στα σχόλια…. #privacy #find #battery #data #android #iOS #Gateway #tips #tipsandtricks #φυυυυυυυππππ ♬ πρωτότυπος ήχος – Gateway

Κάτι άλλο που χρειάζεται προσοχή είναι μία πορτοκαλί φωτεινή κουκίδα που σημαίνει ότι κάποιος έχει ανοίξει το ηχείο ή την κάμερά σου:

 

@sotospapp Πορτοκάλι κουκκίδα Στην οθόνη του κινητού σου. #iphone #κινητο #οθονη #τηλεφωνο #καμερα #τεχνολογία ♬ Scary stories, horror footage, halloween sati – RYOpianoforte

Το κινητό ακόμα κι αν είναι απενεργοποιημένο μπορεί να ακούσει τα πάντα…

 

@nektariosbouzouki Πόσες φορές σου έχει τύχει να κάθεσαι με την παρέα σου κάπου και να συζητάτε για κάποιο προϊόν ή υπηρεσία και χωρίς να το έχεις αναζητήσει στο ίντερνετ από το κινητό σου ή από τον υπολογιστή σου να σου εμφανίζεται μετά οπουδήποτε με διαφημίσεις. Γιατί οι μπαταρίες από τα κινητά πλέον δεν βγαίνουν; Γνωρίζετε ότι σε όποια ιστοσελίδα μπαίνετε, ιστοσελίδα αφήνει στον περιηγητή σας (browser-mozzilla-chrome-opera-microsoft edge) Cookies? Τα cookies είναι κάτι σαν το δικό σας ψηφιακό αποτύπωμα που ξέρουν τι ψάχνετε για συγκεκριμένο διάστημα για παράδειγμα 90 μέρες. 🎵 Ακολούθησε με ώστε να βλέπεις τα βίντεο η τις φωτογραφίες μου και να γίνουμε μία ωραία μουσική κοινότητα. . . . . . . #voula #vouliagmeni #vravrona #vrillisia #vironas #Bironas #brilissia #galatsi #gerakas #glikanera #Glifada #glyfada #grammatiko #daskaleio #dafni #Dionyssos #dionissos #drapetsona #drosia #ekali #eleusina #elliniko #zouberi #zografos #ilioupoli @nektariosbouzouki ♬ πρωτότυπος ήχος – nektariosbouzouki

Και τέλος εδώ μπορείτε να δείτε ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να αφαιρέσετε οριστικά και χωρίς να μείνει τίποτα πίσω μία εφαρμογή.

 

@iandroid.gr Απεγκατεστησε σωστά μια εφαρμογή #service #κινητα #iandroid #αξεσουαρ ♬ πρωτότυπος ήχος – iAndroid

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ