ΑρχικήΕπικαιρότηταΠοτέ ξανά sms στο 13033- Πότε καταργείται οριστικά

Ποτέ ξανά sms στο 13033- Πότε καταργείται οριστικά

Με τα καφέ και τα εστιατόρια να ανοίγουν λοιπόν τις πόρτες τους στις 3 του επόμενου μήνα, το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα είναι απαραίτητη η αποστολή κάποιου SMS. 

Όπως αποκάλυψε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δεν έχει τεθεί θέμα SMS για την εστίαση και είναι κάτι που θα διευκρινιστεί τις επόμενες μέρες. Ο ίδιος θεωρεί λογικό πως δεν θα χρειάζεται η αποστολή SMS για να πάει κάποιος σε ένα μαγαζί, ενώ ανάλογη ήταν και η προσέγγισή του για τις διαδημοτικές μετακινήσεις για την εστίαση.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι την Τρίτη ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, είχε τονίσει σχετικά: «Όταν ανοίξει η εστίαση, άμα επιτραπούν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, θεωρώ ότι πλέον θα εκλείπουν και οι λόγοι (σ.σ.: για SMS). Νομίζω ότι ο καθοριστικός μήνας για όλα αυτά θα είναι ο Μάιος».

Με βάση τις δηλώσεις των αρμοδίων, η επαναλειτουργία της εστίασης στις 3 Μαίου θα σημάνει και το τέλος του 13033, ωστόσο σαφείς απαντήσεις αναμένονται στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας.