Προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης

8 mins read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του ηθοποιού, Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς πριν από λίγο ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του γνωστού ηθοποιού.

Ο ηθοποιός αφού αρχικά κλήθηκε σε απολογία από την τακτική ανακρίτρια, απολογήθηκε για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες όμως δεν έπεισε και έτσι αποφασίστηκε να του δείξουν τον δρόμο προς την φυλακή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι φυλακές που θα οδηγηθεί, βάση των κατηγοριών που έχει, είναι της Τρίπολης και των Γρεβενών, χωρίς όμως να αποκλειστεί η περίπτωση να οδηγηθεί στον Κορυδαλλό.

Όπως λένε πηγές, έχουν ήδη κληθεί και καταθέσει τα τρία φερόμενα θύματα, τα οποία επιβεβαίωσαν τα όσα είπαν το προηγούμενο διάστημα και στον εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση, ενώ έχουν προβεί και σε καταθέσεις μάρτυρες-κλειδιά. Τουλάχιστον για μια εκ των περιπτώσεων απόπειρας βιασμού έχουν βρεθεί πολύ σοβαρά στοιχεία εις βάρος του ηθοποιού.

Σημειώνεται, ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ερευνάται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014. Μάλιστα, σε δύο από τις περιπτώσεις φέρεται να χρησιμοποίησε τα θέατρα στα οποία εργαζόταν για να προβεί -όπως καταγγέλλεται- σε ασελγείς πράξεις.

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα