ΑρχικήΕπικαιρότηταΠροφυλακίστηκε ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά με περιπολικό- Ελεύθερος ο ειδικός φρουρός

Προφυλακίστηκε ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά με περιπολικό- Ελεύθερος ο ειδικός φρουρός

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 33χρονος αστυνομικός, που του καταλογίζεται πως διακινούσε ναρκωτικά.

Κατηγορείται σε κακουργηματικό βαθμό για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς και για παράβαση καθήκοντος.

Στον ανακριτή απολογήθηκε και ο έτερος αστυνομικός, ειδικός φρουρός, που συνελήφθη μαζί με τον συνάδελφό του την Κυριακή των Βαϊων, μετά από επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων που διενέργησε πολύμηνη έρευνα για την δραστηριότητα του 33χρονου αστυνομικού. Ο ειδικός φρουρός αφέθηκε ελεύθερος χωρίς την επιβολή όρων.

Αντίθετα, στην φυλακή οδηγείται ένας ακόμη εμπλεκόμενος, γείτονας του 33χρονου, ο οποίος φέρεται να αποθήκευε και να διακινούσε ναρκωτικά.

Ενώπιον του ανακριτή απολογήθηκαν η σύντροφος του 33χρονου, η οποία αφέθηκε ελεύθερη με την επιβολή του όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και εγγύηση 1500 ευρώ, καθώς και η σύντροφος του γείτονα, η οποία αφέθηκε ελεύθερη με την επιβολή του όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος, που κατά την κατηγορία είναι διακινητής, αλλά και ο έτερος αστυνομικός, αρνούνται την κατηγορία και ισχυρίζονται πως είναι χρήστες ναρκωτικών. Ο 33χρονος φέρεται να αναφέρει πως η ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε στο σπίτι του ήταν αποκλειστικά για δική του χρήση καθώς είναι χρόνια εθισμένος. Η υπεράσπιση του αστυνομικού φαίνεται να επικαλείται διακίνηση μεταξύ χρηστών και όχι εμπορία ναρκωτικών.