Προπαγάνδα ολκής από το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό: «Τα είδαμε τα υποβρύχια σας» (photos)

8 mins read

Το τουρκικό πολεμικό ναυτικό δημοσιοποιώντας φωτογραφίες και βίντεο ισχυρίζεται ότι εμφανίζονται ελληνικά υποβρύχια, τα οποία και κατάφερε να εντοπίσει.

Με τη κίνηση της αυτή η Τουρκία προσπαθεί να διαψεύσει το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό που υποστήριξε πως «καθ’όλη τη διάρκεια της κρίσης, οι Τούρκοι δεν βρήκαν ποτέ τα ελληνικά υποβρύχια».

«Απάντηση στην ελληνική προπαγάνδα, τα αόρατα υποβρύχια εμφανίστηκαν», αναφέρουν σε δημοσιεύματά τους τα τουρκικά ΜΜΕ διακινώντας φωτογραφίες και βίντεο που σύμφωνα με το Πολεμικό Ναυτικό της Τουρκίας σε αυτά απεικονίζονται ελληνικά υποβρύχια, στην προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι είχαν πάντα υπό την εποπτεία τους τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Τα τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι οι φωτογραφίες που φέρνουν στο φως της δημοσιότητας καταρρίπτουν το επιχείρημα της ελληνικής πλευράς, ότι οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τα ελληνικά υποβρύχια και τονίζουν ότι υπό την παρακολούθηση του Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων, ήταν όχι μόνα τα υποβρύχια, άλλα όλες οι δραστηριότητες του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού στην περιοχή.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα