ΑρχικήΕπικαιρότηταΠροσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό στο Αλιβέρι - Ανακρίνεται τώρα- Είναι ύποπτος για...

Προσαγωγή υπόπτου για εμπρησμό στο Αλιβέρι – Ανακρίνεται τώρα- Είναι ύποπτος για 3 εστίες πυρκαγιών

Το μεσημέρι της Δευτέρας οι Αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη προσαγωγή ενός υπόπτους για τους εμπρησμούς στο Αλιβέρι.

Ο άνδρας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς μετά από μαρτυρίες ότι έβαζε φωτιές στην περιοχή και αυτή τη στιγμή οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα.

Τέσσερις φωτιές στο Αλιβέρι

Τέσσερις φωτιές ξέσπασαν σήμερα το πρωί στο δήμο Κύμης Αλιβερίου οι οποίες κατασβέστηκαν εν τη γενέσση τους χάρη στην άμεση επέμβαση πυροσβεστών, εθελοντών και εργαζόμενων του δήμου Κύμης Αλιβερίου ενώ η αστυνομία συνέλαβε επ αυτοφώρω εμπρηστή που πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και έβαζε φωτιές στην περιοχή

Η μέρα ξεκίνησε άσχημα για τους πυροσβέστες σήμερα το πρωί στο δήμο Κύμης Αλιβερίου όταν ξέσπασαν τεσσερις φωτιές σε τέσσερα διαφορετικά σημεία του δήμου. Λίγο πριν το χωριό Βέλος, στο χωριό Άγιος Λουκάς, στην Χωματερή της Κύμης και στο χωριό Οριό της δημοτικής ενότητας Αυλώνος..

Ευτυχώς ο συντονισμός πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Πολιτικής προστασίας του δήμου Κύμης Αλιβερίου και εθελοντικών ομάδων ήταν πετυχημένος με αποτέλεσμα να αντιμετωπιστούν άμεσα όλες οι πυρκαγιές στο ξεκίνημά τους , ενώ αν επεκτείνονταν δεν θα μπορούσαν να κατασβεστούν εύκολα.

Οι εργαζόμενοι τους εργοταξίου Αυλωναρίου ανέστειλαν τις άδειές τους και προσέτρεξαν με τα οχήματα του δήμου στις δυο από τις τέσσερις πυρκαγιές ενώ εθελοντές και πυροσβέστες κάλυψαν τα υπόλοιπα σημεία.
Αξίζει να σημειωθεί πως συνελήφθει από το Αστυνομικό τμήμα Αλιβερίου άνδρας περίπου 55 ετών ο ποιος έβαζε φωτιές και αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Πρόκειται για τον Γ.Ν που πρίν 10 ημέρες είχε συλληφθεί από την αστυνομία πάλι για εμπρησμό στάλθηκε σε ψυχιατρική κλινική και με εντολή εισαγγελέα σε δέκα μέρες αφέθηκε ελεύθερος.

Αστυνομικοί του Αλιβερίου τον είχαν θέσει σε διακριτική παρακολούθηση και τον εντόπισαν να αγοράζει γκαζάκια από κατάστημα της περιοχής.

Σήμερα κάτοικοι τον είδαν να περιφέρεται με ένα μηχανάκι και να προσπαθεί να βάλει φωτιά..

Ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία τον συνέλαβε επ’αυτοφώρω και αυτή την ώρα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Αλιβερίου προκειμένου να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Χαλκίδας