ΑρχικήΕπικαιρότηταΠροσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ. ο γραμματέας σπουδάζουσας του ΣΥΡΙΖΑ για παράνομη αφισοκόλληση...

Προσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ. ο γραμματέας σπουδάζουσας του ΣΥΡΙΖΑ για παράνομη αφισοκόλληση (photos)

Ο γραμματέας σπουδάζουσας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ προσήχθη από την αστυνομία, μετά από παράνομη αφισοκόλληση σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Συγκεκριμένα, ο Ε.Λ. συμμετείχε σε παρέμβαση στον περιβάλλοντα χώρο του Πολυτεχνείου. Το «Bloco Ριζοσπαστικής Αριστεράς» – φοιτητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ – στο πλαίσιο δράσεων  της ενόψει του εορτασμού του Πολυτεχνείου προχώρησε στην αφισοκόλληση πανό σε λεωφορεία και τρόλεϊ. Αφορμή αποτέλεσαν τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στην ΑΣΟΕΕ.

Φωτογραφίες από την ανάρτηση πανό του «Bloco»

Σήμερα Πέμπτη 14/11 ως BLOCΟ κάναμε έναν ακτιβισμό με αφορμή τόσο τα γεγονότα καταστολής την Δευτέρα στην ΑΣΟΕΕ όσο και εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου. Συγκεκριμένα φοιτητές και φοιτήτριες από την Αθήνα κολλήσαμε χάρτινα πανό σε λεωφορεία και τρόλεϊ», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτηση.

https://www.facebook.com/ToBloco/posts/2007029542733531

Τι δήλωσε ο Π. Ρήγας

Ο πρώην γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, κ. Παναγιώτης Ρήγας, πήρε θέση για το θέμα, γράφοντας το εξής:

«Παράνομη προσαγωγή του γραμματέα σπουδάζουσας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Ο ακροδεξιός κατήφορος της Ν.Δ, που έχει στους κόλπους της συμπαθών το δικτάτορα Πατακό, κουμπάρο του Λεπέν με τσεκούρι και νεοφιλελεύθερους αρνητές της ιστορικής μας μνήμης δεν έχει τέλος».