Πρόταση- βόμβα από Σαρηγιάννη: «Υποχρεωτικό self test και στους εμβολιασμένους εργαζόμενους»

7 mins read

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε  η πρόταση του Δημοσθένη Σαρηγιάννη σχετικά με τα self test και τους εμβολιασμένους εργαζόμενους. Η πρόταση του καθηγητή Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ για υποχρεωτικό self test και στους εμβολιασμένους εργαζόμενους σίγουρα θα συζητηθεί. Η συγκεκριμένη πρόταση έρχεται μετά τη νέα χθεσινή «έκρηξη» κρουσμάτων και είναι στο πλαίσιο της προσπάθειας των ειδικών να στήσουν αναχώματα απέναντι στον κοροναϊό.

Όμως, αυτή η πρόταση μπορεί να δημιουργήσει αντιδράσεις από τους εμβολιασμένους, καθώς μπορεί να υποστηρίξουν ότι έκαναν το εμβόλιο για να αποφύγουν την ταλαιπωρία (αλλά και τα έξοδα) από τη διενέργεια των self test. Να σημειώσουμε ότι οι εμβολιασμένοι αυτή την στιγμή μπορούν να κάνουν rapid test στα σημεία που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ καθημερινά ότι διενεργεί διαγνωστικούς ελέγχους για τον κοροναϊό.

Ο καθηγητής δικαιολογώντας την πρόταση του σημείωσε ότι για τον περιορισμό της πανδημίας χρειάζονται άμεσα μέτρα και η διενέργεια των self test θα επιτρέψει τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

Παρακολουθήστε εδώ: 

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα