Πρώτος ο Μπακογιάννης σε δημοσκόπηση για το Δήμο Αθηναίων

7 mins read

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, που διεκδικεί τον δήμο της πρωτεύουσας, σε δημοσκόπηση της Opinion Poll έρχεται πρώτος με ποσοστό 33,8% στην πρόθεση ψήφου.
Στη δημοσκόπηση της Opinion Poll για το Δήμο Αθηναίων, ο Κώστας Μπακογιάννης συγκεντρώνει το 33,8% στην πρόθεση ψήφου, αφήνοντας σχεδόν 25 μονάδες πίσω τον δεύτερο Παύλο Γερουλάνο, που συγκεντρώνει 8,5%. Τους Μπακογιάννη και Γερουλάνο ακολουθούν ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής με 7,9% και ο Νάσος Ηλιόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 6%. Ο προερχόμενος από τη ΝΔ Χρήστος Τεντόμας συγκεντρώνει ποσοστό 6,2% και ο Νίκος Σοφιανός του ΚΚΕ  4,2%.
Το 25,7% των ερωτηθέντων απάντησαν πως ακόμα δεν έχουν αποφασίσει ποιον δήμαρχο θα ψηφίσουν. Το 2,5% των ερωτηθέντων απαντά ότι θα επέλεγε την αποχή από τις κάλπες.
Ιδιαίτερα θετική γνώμη έχει το 57% των ερωτηθέντων για τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, την ώρα που το 59,3% απαντά ότι δεν γνωρίζει τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Το 57% των ερωτηθέντων έχει θετική ή μάλλον θετική γνώμη για τον Κώστα Μπακογιάννη, ενώ ο κ. Ηλιόπουλος φαίνεται να μην είναι ιδιαίτερα γνωστός, καθώς το 59,3% απαντά ότι δεν τον γνωρίζει.

Facebook Comments