ΑρχικήΕπικαιρότηταΠτώση ιδιωτικού ελικοπτέρου στον Πόρο - Νεκροί και οι 3 επιβάτες

Πτώση ιδιωτικού ελικοπτέρου στον Πόρο – Νεκροί και οι 3 επιβάτες

Nεκροί εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν ο χειριστής και οι δυο επιβαίνοντες του μοιραίου ελικοπτέρου που κατέπεσε το μεσημέρι της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πόρου και Γαλατά Τροιζηνίας.

Δύο Ρώσοι και ένας Έλληνας επέβαιναν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο πολιτικό ελικόπτερo, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις ανασύρθηκαν από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί συντρίμμια ενώ κατα πάσα πιθανότητα το ελικόπτερο ακούμπησε σε καλώδια και αφού έκανε μία περιστροφή έπεσε στη θάλασσα.

 Νωρίτερα:

Ιδιωτικό ελικόπτερο κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και το Γαλατά. Είχε προηγηθεί πρόσκρουση του ελικοπτέρου σε καλώδια, με αποτέλεσμα να προκληθεί μπλακ άουτ στο νησί.

Την ώρα αυτή διεξάγονται έρευνες για τυχόν επιζώντες. Στο σημείο σπεύδουν 6 πλωτά του Λιμενικού, κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και ιδιωτικά μέσα.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων από το πολιτικό ελικόπτερο που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου, συμμετέχει και ένα super puma της Πολεμικής Αεροπορίας.