Πυροσβεστική: «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένα άτομα»

8 mins read

Αυτή τη στιγμή η φωτιά εξελίσσεται στην ευρύτερη περιοχή του ορεινού όγκου της Πεντέλης με ισχυρούς ανέμους, ανέφερε σε ενημέρωσή του ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένα άτομα, ενημέρωσε ο Γιάννης Αρτοποιός. Επίσης, γνωστοποίησε πως είναι συνεχείς οι συσκέψεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στο Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων, με συμμετοχή των υπουργών Επικρατείας Άκη Σκέρτσου και Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, καθώς και του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα.

Επίσης, ανέφερε πως έχει κινητοποιηθεί πολύ μεγάλη δύναμη πυροσβεστικών δυνάμεων από τις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Ηπείρου, Στερεάς Ελλάδας προκειμένου να μεταβούν στην πυρκαγιά της Πεντέλης.

Το προσωπικό των πυροσβεστικών υπηρεσιών της Αττικής έχει τεθεί σε καθεστώς γενικής επιφυλακής, τόνισε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.

Σε ετοιμότητα τα νοσοκομεία Θριάσιο και Γεννηματάς

Σε ετοιμότητα βρίσκονται τα νοσοκομεία Θριάσιο και Γεννηματάς λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή της Πεντέλης, ενώ βρίσκονται στην περιοχή και πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα