ΑρχικήΕπικαιρότητα«Ρε πατέρα, ρε μάνα, κυρ Θανάση… κάτσε μέσα ρε γαμώτο»: Έκκληση από...

«Ρε πατέρα, ρε μάνα, κυρ Θανάση… κάτσε μέσα ρε γαμώτο»: Έκκληση από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, κάνει  έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους και στους τόπους διαμονής τους, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Ο κ. Παπαστεργίου ζήτησε από την Δημοτική Αστυνομία και την ΕΛ.ΑΣ να αρχίσουν να διενεργούν επισταμένους ελέγχους τα πρόσωπα που ήρθαν από το εξωτερικό, καθώς υπάρχουν καταγγελίες ότι κάποιοι δεν τηρούν την κατ’ οίκον καραντίνα των 14 ημερών.

Ακόμη,  ζήτησε να γίνονται έλεγχοι για τις συναθροίσεις σε πλατείες, αθλητικούς χώρους άλλες περιοχές που παρά τις οδηγίες πολίτες όλων των ηλικιών εξακολουθούν να συγκεντρώνονται ομαδικά.

Η κατάσταση στη χώρα απαιτεί σεβασμό στο Κυβερνητικό σχέδιο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού αλλά και προσωπική ευθύνη ενός εκάστου την ώρα που οι νεκροί από την πανδημία αυξάνονται, δυστυχώς και στη χώρα μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων, σε μια πολύ προσωπική ανάρτηση του στο Facebook, στηλιτεύει και την αθρόα μετακίνηση πολιτών από τα αστικά κέντρα προς την περιφέρεια.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10220619245883614&set=a.10202791379798104&type=3