ΑρχικήΕπικαιρότηταΡεπόρτερ του Open τρέχει να ξεφύγει από τις φωτιές που την κύκλωναν...

Ρεπόρτερ του Open τρέχει να ξεφύγει από τις φωτιές που την κύκλωναν (video)

Εξαιρετικά επικίνδυνη είναι η κατάσταση που επικρατεί στον Άγιο Χαράλαμπο Κορινθίας λόγω της φωτιάς που εξακολουθεί να εξαπλώνεται καίγοντας ό,τι βρει στο πέρασμά της.

Σε αυτό το πλαίσιο τρομακτική ήταν η περιπέτεια που έζησε η δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ, Ελευθερία Σπυράκη, καθώς ενώ μετέδιδε ζωντανά από το πύρινο μέτωπο, οι φλόγες έφτασαν δίπλα της με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ίδια και το τηλεοπτικό συνεργείο.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα, οι φλόγες καίνε μόλις λίγα μέτρα μακριά, με την ίδια και τον καμεραμάν μόλις αντιλαμβάνονται την επικινδυνότητα της κατάστασης, να τρέχουν να γλιτώσουν.

Τα δέντρα τυλίγονται στις φλόγες και εκρήξεις να σημειώνονται σε διάφορα σημεία της έκτασης που φλέγεται, ενώ η ατμόσφαιρα λόγω του πυκνού καπνού είναι αποπνικτική.

Το τηλεοπτικό συνεργείο του σταθμού βρέθηκε στο σημείο, καταγράφοντας την καταστροφική πορεία του πύρινου μετώπου, που πλέον έχει βγει εκτός ελέγχου και γίνεται προσπάθεια να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, οι φλόγες πλησίασαν απειλητικά προς τη ρεπόρτερ και τον οπερατέρ του ΟΡΕΝ, ενώ σημειώθηκαν εκρήξεις που κατά πάσα πιθανότητα προήλθαν από εγκαταστάσεις της ΔΕΗ ή του φυσικού αερίου.

Η ρεπόρτερ του ΟΡΕΝ, Ελευθερία Σπυράκη, δεν έκρυψε τον τρόμο και τον πανικό τηςστον αέρα της ζωντανής μετάδοσης, παροτρύνοντας τον οπερατέρ, Παναγιώτη Λιανό, να απομακρυνθούν άμεσα από το σημείο.

«Πρέπει να απομακρυνθούμε, Μίνα! Μας κάνουν νόημα να απομακρυνθούμε. Η φωτιά βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια. Πάμε λίγο πιο γρήγορα, Πάνο! Παντού υπάρχουν φλόγες. Πάμε, πάμε, πάμε!», ακούγεται να λέει η δημοσιογράφος την ώρα που τρέχει να σωθεί από τη φωτ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ