ΑρχικήΕπικαιρότηταReputation Pharma 2019: Ημερίδα για την φήμη του φαρμακευτικού κλάδου στην Ελλάδα

Reputation Pharma 2019: Ημερίδα για την φήμη του φαρμακευτικού κλάδου στην Ελλάδα

Η Reputation Unique και το Ινστιτούτο Πολιτικής Υγείας, διοργανώνουν Hμερίδα με τίτλο «Reputation Pharma 2019: Εξέλιξη Φήμης Φαρμακευτικού κλάδου στην Ελλάδα» την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 στις 9:30 π.μ. στην αίθουσα Ολυμπία Ι&ΙΙ, στην Αίγλη Ζαππείου.

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν διαχρονικά ευρήματα από πέντε έρευνες Image Market Audit Report (IMAR) για την περίοδο 2010 – 2018, αναφορικά με τη φήμη του κλάδου της Φαρμακοβιομηχανίας, που επεξεργάστηκε το Ινστιτούτο Πολιτικής Υγείας, υπό την επίβλεψη του Κυριάκου Σουλιώτη, Αναπληρωτή Καθηγητή Πολιτικής Υγείας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Θα γίνει επίσης η παρουσίαση νέας Έρευνας της Focus Bari για το 2019 με θέμα: «Η φήμη του κλάδου της φαρμακοβιομηχανίας στο ευρύ κοινό».

Τα αποτελέσματα των ερευνών θα σχολιάσουν και θα συζητήσουν εκπρόσωποι της Επιστημονικής και Ακαδημαϊκής Κοινότητας, Συλλογικών οργάνων καθώς και Εταιρειών από το χώρο του Φαρμάκου και της Υγείας γενικότερα, καθώς στόχος της Ημερίδας είναι η διεξαγωγή ένας παραγωγικού διαλόγου για την αξία της φήμης και την εικόνα του κλάδου της Φαρμακοβιομηχανίας σε stakeholders και στο ευρύ κοινό.

H Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με την Αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) και του PhRMA Innovation Forum (PIF).

Η Ημερίδα υποστηρίζεται από τις εταιρίες:  ELPEN, GENESIS PHARMA, MSD, PFIZER, ROCHE (Μεγάλοι Χορηγοί) ABBVIE, AMGEN, ASTRAZENECA, BOEHRINGER INGELHEIM, DEMO ΑΒΕΕ, INNOVIS PHARMA, LIBYTEC (Χορηγοί) και από τη ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ και το ACTION 24 (Χορηγοί Επικοινωνίας) το HealthDaily, το healthview.gr, το marketnews.gr, τη naftemporiki.gr και το thedailypost.gr (Χορηγοί διαδικτυακής επικοινωνίας)

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την Ημερίδα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Reputation Unique και την Ελεάνα Κηπουρού στο 2155605210, ή να επισκεφθείτε το: www.reputationpharma.gr.