ΑρχικήΕπικαιρότηταΡόδος: Άνδρας σκότωσε 30χρονη εκπαιδευτικό και αυτοκτόνησε

Ρόδος: Άνδρας σκότωσε 30χρονη εκπαιδευτικό και αυτοκτόνησε

Σοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Ρόδου η εν ψυχρό εκτέλεση 30χρονης γυναίκας στη μέση του δρόμου στη περιοχή Ροδινίου.

Η 30χρονη την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό της δέχθηκε δυο πυροβολισμούς από την κυνηγετική καραμπίνα του δράστη, ο οποίος εν συνεχεία μπήκε στο αυτοκίνητο του συνεργού του και έφυγε.

Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος, ενώ σύμφωνα την «Ροδιακή» μόλις είχε παρκάρει το όχημά της στην οδό Μόσχας για να πάει σπίτι της. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι δράστες περίμεναν μέσα στο δικό τους αυτοκίνητο το οποίο είχαν παρκάρει λίγα μέτρα πιο πέρα. Με το που εμφανίστηκε η 30χρονη πέρασαν από δίπλα της και την πυροβόλησαν.

Αμέσως μετά, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η άγρια δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια κατοίκων της περιοχής που «πάγωσαν» όταν είδαν τι συνέβη. Ωστόσο, κάποιοι κατάφεραν να συγκρατήσουν τον αριθμό κυκλοφορία του οχήματος της διαφυγής, το οποίο αναζητείται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Στον τόπο του εγκλήματος έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας Ρόδου οι οποίοι βρήκαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο και ήδη ξεκίνησαν να παίρνουν καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες, ενώ αναζητούν και άτομα από το συγγενικό και εργασιακό περιβάλλον της δολοφονημένης γυναίκας. Η σορός της 30χρονης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου θα γίνει νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατικής» πριν από λίγα λεπτά ο δράστης βρέθηκε νεκρός στην οικία του στην Κρεμαστή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει αυτοκτονήσει.