Σε εξέλιξη διπλή επιχείρηση της ΕΛΑΣ για ανακατάληψη κτηρίων

8 mins read

Από τα ξημερώματα της Τετάρτης ξεκίνησε η διπλή επιχείρηση της ΕΛΑΣ για εκκένωση και ανακατάληψη των κτηρίων επί των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού, εκεί όπου δέχθηκαν επίθεση Λιμενικοί τον περασμένο Απρίλιο, και στην οδό Σπύρου Τρικούπη 57.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρώτο κτήριο δεν εντοπίστηκε κάποιο άτομο, ενώ στο δεύτερο εντοπίστηκαν μετανάστες και πρόσφυγες.

Σημειωτέον ότι στο πρώτο κτήριο – στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού – είχαν δεχθεί επίθεση τον περασμένο Απρίλιο οχτώ άνδρες του Λιμενικού Σώματος κατά τη διάρκεια επιχείρησης για εντοπισμό ναρκωτικών. Τότε είχαν τραυματιστεί δύο λιμενικοί ενώ ο εισαγγελικός λειτουργός που ήταν επικεφαλής είχε φυγαδευτεί.

Τότε στην ανακοίνωση του Λιμενικού ανέφεραν: «Τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος με τον Εισαγγελικό Λειτουργό εξερχόμενα από την ως άνω οικία και ενώ είχαν συλλάβει δύο γυναίκες, δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από ομάδα 50 περίπου ατόμων, αρκετοί εκ των οποίων έφεραν οπλισμό και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Κατά την διάρκεια της εμπλοκής αφαιρέθηκαν από αυτούς τσαντάκια με προσωπικά αντικείμενα και τον ιδιωτικό τους οπλισμό, μία δε εκ των δύο γυναικών που είχαν συλληφθεί διέφυγε. Στην οικία που διενεργήθηκε ο έλεγχος, εντοπίστηκαν ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, καθώς και ζυγαριά ακριβείας».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα