ΑρχικήΕπικαιρότηταΣε ποιες χώρες θα μοιραστεί η τέως βασιλική οικογένεια - Οι επόμενες...

Σε ποιες χώρες θα μοιραστεί η τέως βασιλική οικογένεια – Οι επόμενες κινήσεις του Παύλου και της Άννας Μαρίας

Ένα 24ωρο μετά το τρισάγιο στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στο Τατόι, τα βλέμματα παραμένουν στραμμένα στα παιδιά του τελευταίου μονάρχη στην ιστορία της χώρας, με τις συζητήσεις για τις προθέσεις του Παύλου να κυριαρχούν.

Οι επόμενες κινήσεις του Παύλου και της Άννας Μαρίας

Δέκα ημέρες κλείνουν στην Αθήνα η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ήδη όπως φαίνεται η Ελλάδα συνεχίζει να τους τραβά σαν μαγνήτης. Ήδη ο πρωτότοκος γιός του Παύλος και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ, έχουν κάνει γνωστό ότι στα άμεσα σχέδιά τους είναι η μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα. Ο Παύλος επιθυμεί θα ζήσει στην αγαπημένη χώρα του πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ενασχόληση με την πολιτική δεν είναι στα σχέδια κανενός από τους γιούς του Κωνσταντίνου. Η Άννα Μαρία, θα μείνει στην Ελλάδα ενώ η Σοφία και η Ειρήνη αναμένεται να φύγουν μαζί για την Ισπανία και οι επισκέψεις τους στην Ελλάδα θα είναι συχνές.

Τα μέσα απασχολούν επίσης οι σχέσεις της Μαρί Σαντάλ με τη Λετίθια. Κανείς  δεν μπορεί να γνωρίζει αν οι δύο γυναίκες έχουν λύσει τις μεταξύ τους παρεξηγήσεις.