ΑρχικήΕπικαιρότηταΣε τέσσερα ριάλιτι είχε δηλώσει συμμετοχή ο Δασκαλάκης

Σε τέσσερα ριάλιτι είχε δηλώσει συμμετοχή ο Δασκαλάκης

Νέες αποκαλύψεις για τον Μάνο Δασκαλάκη έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Παρά το δράμα που βίωνε η οικογένεια, ο Δασκαλάκης δήλωνε συμμετοχή σε τηλεοπτικά ριάλιτι. Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει συμμετοχή στο «Χ-Factor» λέγοντας μάλιστα πως του το είχε ζητήσει η κόρη του η Τζωρτζίνα.

Τρεις μήνες μετά τη γέννηση της Ίριδας και αφού είχε φύγει από τη ζωή η Μαλένα ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε συμμετοχή για το «House of Fame».

Η εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε σήμερα πως είχε δηλώσει συμμετοχή στο περσινό «The Voice» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και κριτές τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη και την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Όμως δεν κατάφερε να περάσει.

Μάλιστα, φέτος δήλωσε συμμετοχή και στο Survivor! «Πέρυσι στο The Voice και φέτος στο Survivor. Μπράβο του! Έχει χάσει δυο παιδιά και η Τζωρτζίνα είναι με τετραπληγία. Και λέω εγώ, το παιδί σου είναι εδώ και μάχεται κι εσύ θέλεις να πας στον Άγιο Δομίνικο και να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα;», είπε γεμάτος με απορία ο Γιώργος Λιάγκας.