«Σφαγή» Βασιλακόπουλου με αρνητή γιατρό: «Είσαι γελοίος- Αντί να ντρέπεστε μιλάτε!» (Video)

21 mins read

Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ  του διευθυντή μονάδας τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου της Έδεσσας Σωτήρη Βασιλείου και του πνευμονολόγου Θεόδωρου Βασιλακόπουλου σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.  Μάλιστα δεν έλλειψαν, στον τηλεοπτικό αέρα του Mega να ανταλλάξουν βαριές εκφράσεις.

Ο κύριος Βασιλείου, τόνισε αναφερόμενος στον εμβολιασμό «Θα ακυρώσω την επιστημονική μου υπόσταση. Πάει τελείωσε. Έχω τελειώσει άμα το κάνω» και συνέχισε λέγοντας πως «Δεν είναι η υποχρεωτικότητα που μας ωθεί να μην το κάνουμε. Αν πιστεύαμε καθαρά ιατρικά για την υγεία μας και πρωτίστως για την υγεία των ασθενών μας πως έπρεπε να το κάνουμε θα το κάναμε».

Μάλιστα υποστηρίζει ότι τα εμβόλια δεν είναι επαρκώς δοκιμασμένα. «Είναι ακόμα μη δοκιμασμένο και μη αδειοδοτημένο το εμβόλιο αυτό. Είναι γνωστό αυτό», τόνισε. Ωστόσο όπως είπε «τους έχουμε εμβολιάσει όλους, έχουμε εμβολιάσει και τους χρόνιους προ τελικού σταδίου – πριν την αιμοκάθαρση δηλαδή».

Είχε περάσει τον κορωνοϊό

Ήταν Νοέμβριος του 2020 όταν ο  κ. Βασιλείου νόσησε βαριά από τον κορωνοϊό ενώ κινδύνεψε ακόμα και η υγεία του. «Νόσησα σχετικά βαριά και κινδύνεψα γιατί δεν υπήρχαν συνάδελφοι παθολόγοι για να καλύψουν όλες τις ανάγκες», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ενώ ξεκαθάρισε πως θα τεθεί σε αναστολή από την 1η Σεπτεμβρίου έτσι ώστε να μην εμβολιαστεί.

«Το σύστημα θα καταρρεύσει. Είναι σχεδόν βέβαιο. Τι φταίει ο αιμοκαθαιρόμενος ασθενής στο νοσοκομείο Έδεσσας να είναι χωρίς γιατρό;», είπε. Ακόμη υποστήριξε ότι τα αντισώματα που ανέπτυξε μετά τη νόσησή του επαρκούν μέχρι και εννέα μήνες. «Μετράω κάθε μήνα με τεστ τα αντισώματα, είμαι καλυμμένος. Αν δεν ήμουν καλυμμένος τι θα κάνατε.. δόξα τω Θεώ δεν έχω υποκείμενα νοσήματα», τόνισε.

«Η φυσική ανοσία είναι σαφώς καλύτερη από οποιαδήποτε τεχνική ανοσία»

«Η φυσική ανοσία είναι σαφώς καλύτερη από οποιαδήποτε τεχνική ανοσία. Μετρώντας και τα αντισώματα, είμαι καλυμμένος. Συγκρινόμενοι με συναδέλφους με 2 δόσεις και έχουν συμπληρώσει εξάμηνο είναι ακάλυπτοι. Δεν ξέρω γιατί η πολιτεία ενδιαφέρεται μόνο για το εμβόλιο. Εμείς είμαστε καλυμμένοι ιατρικά. Έχουμε μετρήσει την ανοσία μας. Όμως οι συνάδελφοι που έχουν κάνει δύο εμβόλια, δεν είναι καλυμμένοι, όμως η πολιτεία δεν τους ελέγχει, δεν τους διώχνει», υποστήριξε ακόμη. «Υπάρχουν νοσοκομεία στο Ισραήλ που είναι γεμάτα με εμβολιασμένους», τόνισε στη συνέχεια απευθυνόμενος προς τον κ. Βασιλακόπουλο.

«Όσοι νοσούν με φυσικό τρόπο αναπτύσσουν πολύ μικρότερη ανοσολογική απόκριση»

«Αυτό που λέει ο συνάδελφος δεν είναι αληθές. Όσοι νοσούν με φυσικό τρόπο αναπτύσσουν πολύ μικρότερη ανοσολογική απόκριση από όσους κάνουν και τις 2 δόσεις του εμβολίου», τόνισε από την πλευρά του ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Μάλιστα στη συνέχεια είχαν έναν έντονο διάλογο ενώ αντάλλαξαν και βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

«Είσαι γελοίος», είπε ο κ. Βασιλείου για τον κ. Βασιλακόπουλο, με τον πνευμονολόγο να ανταπαντά «είσαι άσχετος, αγράμματος και αδιάβαστος». «Αν δεν ξέρεις, να σου στέλνουμε μεταφρασμένες τις έρευνες», είπε ο κ. Βασιλακόπουλος, κατηγορώντας τον κ. Βασιλείου για άγνοια.

Facebook Comments