ΑρχικήΕπικαιρότηταΣυγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών σε Σύνταγμα, Ομόνοια και Θεσσαλονίκη (photos+ video)

Συγκεντρώσεις αντιεμβολιαστών σε Σύνταγμα, Ομόνοια και Θεσσαλονίκη (photos+ video)

Στο Σύνταγμα και την Ομόνοια αυτή την ώρα πολίτες κατά του εμβολιασμού λένε το δικό τους όχι.

Λένε όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε συγκεκριμένες ομάδες, όπως στις δομές υγείας ή τις ευπαθείς ομάδες.

Στην συγκέντρωση κρατούν Ελληνικές σημαίες και κάποιοι έχουν σηκώσει πανό με συνθήματα, δεν φοράνε μάσκες και δεν κρατάνε αποστάσεις. Η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική.

Συγκέντρωση στην Ομόνοια

Την ίδια ώρα αρνητές έχουν συγκεντρωθεί και στην Ομόνοια, με τους γύρω δρόμους να είναι προσωρινά κλειστοί.

Την συγκέντρωση την διοργανώνει το «Κίνημα Ελεύθεροι Ξανά» του Φαίδωνα Βοβόλη, ο οποίος σε αφίσα που υπάρχει δηλώνει πως είναι «ο μαχητικός καθηγητής Ιατρικής» και «ο μοναδικός Έλληνας με πολιτικές αξιώσεις, που καλεί τους Έλληνες να βγουν στους δρόμους απέναντι σε αυτή την υγειονομική χούντα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Την ίδια στιγμή κρατούν πανό που γράφει «Ελευθερία. Όχι στους διαχωρισμούς. Όχι στους εκβιασμούς. Όχι στην τρομοκρατία».

Συγκέντρωση και στη Θεσσαλονίκη

Εκατοντάδες αρνητές του εμβολίου συγκεντρώθηκαν σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσaλονίκης εκφράζοντας την αντίθεσή τους στον διαχωρισμό εμβολιαστές και μη εμβολιαστές, όπως επίσης και στα μέτρα περιορισμού της πανδημίας.

Όπως αναφέρει το voria.gr, νωρίτερα, οι διαμαρτυρόμενοι είχαν συγκεντρωθεί στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Λευκού Πύργου.

Κρατούσαν ελληνικές σημαίες και πανό, ενώ λέγανε συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως «δεν περνάει ο φασισμός», «κάτω η χούντα του Μητσοτάκη»

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ