ΑρχικήΕπικαιρότηταΣΚΑΪ προς Αντώνη Κανάκη: «Η δικαιοσύνη δεν χαρίζει 2,5 εκ. ευρώ αν...

ΣΚΑΪ προς Αντώνη Κανάκη: «Η δικαιοσύνη δεν χαρίζει 2,5 εκ. ευρώ αν δεν τα έχεις δουλέψει»

Με ανακοίνωση απάντησε ο ΣΚΑΪ στις αναφορές του Αντώνη Κανάκη που αφορούσαν εμμέσως το κανάλι και την πρόσφατη δικαστική τους αντιπαράθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

«Ο κύριος Α. Κανάκης, όπως δηλώνει, δε γνωρίζει καλά «την λειτουργία της δικαιοσύνης», τουλάχιστον όσο καλά την γνωρίζει ο ΣΚΑΪ. Δε γνωρίζει δηλαδή ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δε χαρίζει 2,5 εκ. ευρώ αν δεν τα έχεις δουλέψει μόνο και μόνο επειδή λέγεσαι Αντώνης Κανάκης και θεωρείς ότι όλα πρέπει να λειτουργούν υπέρ σου. Χρήματα τα οποία άνθρωποι, στους οποίους απευθύνεται καθημερινά με λαϊκίστικες φανφάρες και δήθεν επίγνωση των δυσκολιών που περνάνε, δε θα δούνε ποτέ και ας δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ. Λυπούμαστε κύριε Κανάκη που γνωρίζουμε πώς λειτουργεί η δικαιοσύνη και σας στεναχωρήσαμε. Μπορείτε να συνεχίσετε να βγάζετε χολή. Περαστικά σας και με τις υγείες σας».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από επτά ημέρες το  δικαστήριο είχε αφήσει ανοιχτή τη δυνατότητα για τον ΣΚΑΪ να διεκδικήσει ποσό άνω των 250.000 ευρώ από τους αντιδίκους, Κανάκη και TONY PRODUCTIONS που κατέβαλε για εκπομπές που δεν παρέδωσαν ποτέ.

Ο Αντώνης Κανάκης και η εταιρεία TONY PRODUCTIONS, είχαν καταφύγει στη δικαιοσύνη ζητώντας να κηρυχθεί άκυρη η καταγγελία της σύμβασης και να τους καταβληθεί αποζημίωση ύψους 2.232.927 ευρώ στην εταιρεία και 250.000 ευρώ στον κ. Κανάκη, προσωπικά. Όμως το δικαστήριο δεν έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς τους κι έκρινε νόμιμη την καταγγελία της σύμβασης. Επιπλέον, το δικαστήριο υποχρεώνει τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρεία να καταβάλλουν δικαστικά έξοδα ύψους 15.298 ευρώ.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ