Στα χέρια της αστυνομίας οι δολοφόνοι του Σταματιάδη στην Κηφισιά

9 mins read

Στην εξάρθρωση της συμμορίας που σκότωσε τον 52χρονο επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη, μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, τον περασμένο Απρίλιο, προχώρησε η αστυνομία.
Η σπείρα των ληστών είχε συνολικά δέκα μέλη και ταυτοποιημένοι είναι οι δέκα, που είναι Αλβανοί, μετείχε μια Ρουμάνα και ένα ακόμη άτομο αγνώστων στοιχείων. Από αυτούς έχουν συλληφθεί οι οκτώ και στη δολοφονία του Αλέξανδρου Σταματιάδη μετείχαν τέσσερα από τα μέλη της συμμορίας.
Ο ένας συνελήφθη στο Βέλγιο, οι άλλοι δύο έχουν διαφύγει στο εξωτερικό και ο τέταρτος δεν έχει ταυτοποιηθεί. Ο συλληφθείς στο Βέλγιο είχε πλαστή ελληνική ταυτότητα.
Οι δύο ληστές είχαν εισβάλει στη μονοκατοικία  ξημερώματα, από μία ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα του ισογείου.
Ο 52χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης με ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και η σύζυγός του φαίνεται να κατάλαβαν ότι ληστές είχαν εισβάλει στο σπίτι τους.
Ηρθε αντιμέτωπος με τους ληστές και αντέδρασε στις προθέσεις τους. Ο ένας δράστης, βρίζοντας και φωνάζοντας στα ελληνικά, άρχισε να τον χτυπά με έναν σιδερένιο λοστό προκαλώντας του τραύματα στο κεφάλι και το σώμα. Ο επιχειρηματίας συνέχισε να αντιστέκεται και να χτυπά το δράστη. Ο δεύτερος ληστής θέλοντας να «απελευθερώσει» το συνεργό του πυροβόλησε τον 52χρονο πισώπλατα από κοντινή απόσταση, τουλάχιστον τρεις φορές. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα