Σταμπουλίδης για συνωστισμό: «Θα είναι καταστροφικό για όλους 3ο αυστηρό lockdown»

8 mins read

Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης ,κληθείς να σχολιάσει τις ουρές και τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε χθες Σάββατο στους κεντρικούς  εμπορικούς δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, δήλωσε ότι «θα είναι καταστροφικό για όλους ένα τρίτο αυστηρό απαγορευτικό»
Ο κ. Σταμπουλίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι «πρέπει ο καθένας να δείξει αυτοπειθαρχία, να σεβαστεί τον εαυτό του. Μην νομίζει ότι με τα επαναλαμβανόμενα SMS κοροϊδεύει το κράτος, τον εαυτό του κοροϊδεύει».
Ανέφερε ότι τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έκτος από σήμερα και την ερχόμενη Κυριακή. Σημείωσε ότι υπάρχει δυναμική στην αγορά και η αύξηση πωλήσεων, κυρίως σε υποδήματα και ρούχα ξεπερνάει το 30%.
Παράλληλα, διευκρίνισε ότι «οι επιχειρήσεις άνοιξαν αλλά μπορούν να κάνουν και χρήση των μέτρων στήριξης, και της επιστρεπτέας και των αναστολών».
«Λιανεμπόριο και σούπερ μάρκετ μπορούν να είναι ανοιχτά σήμερα προαιρετικά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ», σημείωσε.
Τέλος, επισήμανε ότι «διατηρείται η υποχρέωση αποστολής SMS, με τον αριθμό 2, στο 13033 και ο καταναλωτής οφείλει να διατηρεί το μήνυμα, προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής και έγκρισης της μετακίνησης του». 

Facebook Comments