ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτην κορυφή του κόσμου ο δικός μας Στέφανος!

Στην κορυφή του κόσμου ο δικός μας Στέφανος!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 2-1 σετ τον Ντομινίκ Τιμ στον τελικό των Nitto ATP Finals στο Λονδίνο και έγραψε ιστορία.

Έχασε το πρώτο σετ με 6-7 γκέιμς επανήλθε σαρώνοντας τον Αυστριακό με ένα εκκωφαντικό 6-2. Στο τρίτο σετ, ο Τιμ, Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης τον δυσκόλεψε, φέρνοντας το παιχνίδι στο 6-6. Όμως ο Τσιτσιπάς άντεξε και επικράτησε με μία επική εμφάνιση.

https://twitter.com/atptour/status/1196169617644933120?s=12&fbclid=IwAR2suh7xBsr7-kJXMSPFIA1PCF7iAG3uLii9rvjerz-AjNnS7XGSb-r7kvY

Ο Έλληνας τενίστας νούμερο 6 στην παγκόσμια κατάταξη έγινε ο δεύτερος νεότερος μετά τον Ντελ Πότρο που φτάνει στον τελικό της διοργάνωσης μετά την επική πρόκρισή του επί του Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά.

Επίσης, είναι ο έκτος νεότερος πρωταθλητής στην 50ετή ιστορία του τουρνουά. Ο Τζον Μακενρό κατέχει το ρεκόρ του νεότερου πρωταθλητή, ανυψώνοντας το τρόπαιο το 1978, όταν ήταν 19 ετών. Οι πέντε νεότεροι νικητές στην ιστορία του τουρνουά έφτασαν στην πρώτη θέση στην ATP Rankings.

Έγραψε στην κάμερα “bring me with you” και όλοι ψάχνουν να βρουν που απευθύνεται και τι κρύβεται πίσω από αυτό το μήνυμα. Στην προηγούμενη νίκη του έγραψε “stranger things”, που παρέπεμπε στην διάσημη σειρά του Netflix, όπου οι ήρωες έχουν υπερδυνάμεις.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον συνεχάρη για τη νίκη του εντός δευτερολέπτων.

Τι έγινε νωρίτερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Μαρέβα Γραμπόφσκι-Μητσοτάκη και τον Στέφανο Τσιτσιπά

Μητσοτάκης-Μαρέβα backstage με τον Τσιτσιπά: «Δεν φωνάζαμε, ουρλιάζαμε!» (video)

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ