ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης- Καταθέτει μήνυση εις βάρος του ο δικηγόρος...

Στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης- Καταθέτει μήνυση εις βάρος του ο δικηγόρος συγγενών της σπιτονοικοκυράς

Με την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη ξεκίνησε σήμερα η εξέταση μαρτύρων από τη 18ης τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα που ερευνά το θάνατο της 9χρονης κόρης του Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ανακριτικό γραφείο προκειμένου να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είμαι σοκαρισμένος» δήλωσε ο πατέρας του παιδιού, μόλις βγήκε χθες από το γραφείο της ανακρίτριας, όπου κατέθεσε με τους δυο δικηγόρους του δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής, υποστηρίζοντας έτσι την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

«Περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια. Περιμένουμε και τα συμπεράσματα των αρχών για τους θανάτους και των άλλων δυο παιδιών» ανέφερε ακόμη ο Μάνος Δασκαλάκης.

Μετά την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, στην ανάκριση αναμένεται να κληθούν και άλλα συγγενικά πρόσωπα της κατηγορουμένης, καθώς και ιατροδικαστές αλλά και γιατροί και νοσηλευτές από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας, το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο αλλά και το Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου νοσηλεύτηκε και κατέληξε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Μήνυση κατά του Μάνου Δασκαλάκη

Εν τω μεταξύ σήμερα στις 11 το πρωί ο εκ των δικηγόρων των συγγενών της 69χρονης σπιτονοικοκυράς Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μετέβη στα δικαστήρια για να καταθέσει μήνυση εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη για οικονομική κακοδιαχείριση, αναφορικά με το πληρεξούσιο που είχε στα χέρια του και διαχειριζόταν οικονομικές υποθέσεις της θανούσης.

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μιλά για λίρες που είχε η ηλικιωμένη και εκποιήθηκαν από τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Είχε λίρες στην κατοχή της, οι οποίες πρέπει να έχουν εκποιηθεί στην Αθήνα και γι’ αυτό ο Δασκαλάκης είχε πολυτελή βίο».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο πατέρας της σπιτονοικοκυράς «την είχε προικίσει με λίρες».

Όπως λέει ο κ. Θεοδωρόπουλος, οι συγγενείς τούς οποίους εκπροσωπεί αμφισβητούν το πληρεξούσιο ενώ θα ζητήσουν και άρση των τραπεζικών λογαριασμών του ζεύγους Δασκαλάκη.