Στήριξη Πολάκη στον εμβολιασμένο αντιεμβολιαστή Κούβελα, παρά τις «συστάσεις» ΣΥΡΙΖΑ

13 mins read
Ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε με ανάρτησή του, στον Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και στήριξε για ακόμα μια φορά τον εμβολιασμένο αντιεμβολιαστή, Δημήτρη Κούβελα.
Αφορμή της νέας αυτής επίθεσης Πολάκη ήταν η επιστολή του Κοσμήτορα του ΑΠΘ, Θεόδωρου Δαρδαβέση, στον καθηγητή φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρη Κούβελα, τον οποίο προέτρεπε να ασχοληθεί με τα θετικά του εμβολιασμού.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  ξεκίνησε την επίθεση μιλώντας για «εποχές χούντας» και για «Μητσοτακικό κράτος». Εν συνεχεία αναφερόμενος στην επιστολή Δαρδαβέση, αναφέρει ότι ο Κοσμήτορας του ΑΠΘ απειλεί τον Κούβελα.

Δεν σταματάει όμως εκεί. Συνεχίζει την αήθη επίθεση χαρακτηρίζοντας τον κύριο Δαρδαβέση  «αισχρό», «πληρωμένο αμόρφωτο υποκείμενο» και «οπαδό του σκοταδισμού».

Τέλος καλεί τον Θεόδωρο Δαρδαβέση να παραιτηθεί καθώς «δεν αξίζει να είναι Κοσμήτορας» και συγχαίρει τον Κούβελα.

Χωρίς αποτέλεσμα οι συστάσεις προς τον Πολάκη από το κόμμα του

Αυτή η επίθεση έρχεται τη στιγμή που πριν λίγες μέρες του έγιναν συστάσεις από το κόμμα του να μην αναρτά αντιεμβολιαστικα στα social media.

Στο Πολιτικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Αντώνη Αντζωλέτου στην Καθημερινή, ο Παύλος Πολάκης είχε συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω του. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισαν προς τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας ότι τα σχόλιά του είναι αντιφατικά σε σχέση με τη γραμμή του κόμματος, προκαλώντας συνεχώς αφορμές για κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο ίδιος είχε δεσμευτεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να αφήσει στην άκρη το πληκτρολόγιο του κινητού και του υπολογιστή του για το συγκεκριμένο θέμα το επόμενο διάστημα. «Ηταν φανερό ποια ήταν η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ και ήταν φανερό πως όλοι θα τη σεβαστούν», έλεγε χαρακτηριστικά μέλος του άτυπου οργάνου στην «Κ». Αλλο στέλεχος εξηγούσε πως ήταν ξεκάθαρη η πολιτική απομόνωση του Παύλου Πολάκη, αφού κανένας στην αξιωματική αντιπολίτευση δεν συμμερίζεται τις απόψεις του.

Facebook Comments