ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτις 4 Οκτωβρίου απολογείται ο αντιεμβολιαστής Βόβολης

Στις 4 Οκτωβρίου απολογείται ο αντιεμβολιαστής Βόβολης

Στις 4 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί η διαδικασία για τον έλεγχο του αντιεμβολιαστή καρδιολόγου της Αθήνας, Φαίδωνα Βόβολη, από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ).

Ο γιατρός των… αντιεμβολιαστών, που τον Ιούλιο είχε οργανώσει συγκέντρωση στην Ομόνοια, οδηγήθηκε χθες στο πειθαρχικό συμβούλιο με το ερώτημα της διαγραφής.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΙΣΑ κατέθεσαν ο καθηγητής Φυσιολογίας των Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Νίκος Σύψας, ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Γκίκας Μαγιορκίνης, καθώς και ο καθηγητής Πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Kατά τη διάρκεια της διαδικασίας της 4ης Οκτωβρίου αναμένεται να καταθέσουν τρεις μάρτυρες υπεράσπισης του Φαίδωνα Βόβολη, να απολογηθεί ο ίδιος, καθώς και να αγορεύσει ο δικηγόρος του.