ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτις εξέδρες της OPAP Arena ο Ερνέστο Βαλβέρδε: «Είναι συγκινητικό αυτό που...

Στις εξέδρες της OPAP Arena ο Ερνέστο Βαλβέρδε: «Είναι συγκινητικό αυτό που ζω εδώ»

Στις εξέδρες της OPAP Arena στον τελικό του Conference League έδωσε το «παρών» κι ο παλιός προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, επιστήθιος φίλος του τεχνικού των «ερυθρόλευκων» Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό απ’ τους φίλους των Πειραιωτών.

Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε για τη δική του «ελληνική» εμπειρία κάνοντας λόγο για συγκινητικές στιγμές, μίλησε για τη φιλία του με τον νυν τεχνικό του Ολυμπιακού κι ευχήθηκε να κατακτήσει το τρόπαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε:

-Για την παρουσία του στην Ελλάδα για τον τελικό του Ολυμπιακού:

«Είναι πραγματικά συγκινητικό που βρίσκομαι εδώ. Είναι συγκινητικό αυτό που ζω εδώ. Πέρασα εδώ τρία υπέροχα χρόνια και συγκινούμαι που ο κόσμος με θυμάται έτσι».

-Για τη Μαρίνα Τσαλή (σ.σ. τη μεταφράστρια της ομάδας):

«Είναι η καλύτερη προπονητής (σ.σ. γέλια), έχει μάθει όλα τα μυστικά. Μπορεί να γίνει και προπονήτρια…».

-Για τον Μεντιλίμπαρ:

«Έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Είμαι χαρούμενος για εκείνον. Οι Βάσκοι προπονητές και ο Ολυμπιακός έχουν μια πολύ δυνατή σχέση. Η ομάδα ταιριάζει με τον τρόπο που προπονούμε, οπότε έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση».

-Για το αν θα πανηγυρίσει τα γκολ:

«Μακάρι να πανηγυρίσω γκολ του Ολυμπιακού σήμερα, τα γκολ που θα μείνουν στην ιστορία. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τον Ολυμπιακό, βέβαια μπορούν να συμβούν τα πάντα. Αλλά ελπίζω πραγματικά να βγούμε νικητές.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είναι πανέμορφο αυτό που νιώθω όταν έρχομαι εδώ. Πραγματικά δεν υπάρχει τρόπος να ευχαριστήσω τους Έλληνες φιλάθλους για την αγάπη που μού δείχνουν».