ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ ο Παππάς - Τον φιλοξενούσε φίλος του

Στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ ο Παππάς – Τον φιλοξενούσε φίλος του

O καταζητούμενος για μήνες Χρήστος Παππάς, ένας εκ των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής, συνελήφθη άνδρες της Αντιτρομοκρατικής στην περιοχή του Ζωγράφου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον φιλοξενούσε ένα άτομο.

Είχε εξαφανιστεί την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, όταν το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων του επέβαλε ποινή κάθειρξης 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και άρχισε η διαδικασία σύλληψης των μελών του. Παρά την έντονη φημολογία περί διαφυγής του στο εξωτερικό συνελήφθη εντός Ελλάδος και μάλιστα εντός Αθηνών, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Μετά τη σύλληψή του ο Χρήστος Παππάς οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής, στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ και το επόμενο βήμα είναι να βρεθεί στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών, κι από εκεί στη φυλακή, συγκεκριμένα στις φυλακές Δομοκού.

H σύλληψή του επιβεβαιώθηκε και από το Μέγαρο Μαξίμου.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Βραδινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021, συνελήφθη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) ο 59χρονος ημεδαπός διωκόμενος με καταδικαστική απόφαση, με την οποία είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, πρωινές ώρες αύριο.
Μαζί του συνελήφθη 52χρονη ημεδαπή η οποία τον υπέθαλπε στην οικία της και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για παράβαση άρθρου 169Α Π.Κ.

*Με πληροφορίες από το in.gr και το protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ