Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με την εταιρεία «MILKPLAN Α.Ε.»

17 mins read

Η Τράπεζα Πειραιώς με κίνητρο την προσφορά ολοκληρωμένων τραπεζικών λύσεων στους πελάτες της αγρότες, την τόνωση της ρευστότητας στις αγορές ενδιαφέροντος των αγροτών και τη χρηματοδότηση των μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, ανακοινώνει μία ακόμα συνεργασία στον κλάδο των γεωργικών μηχανημάτων, με την εταιρεία «MILKPLANΑΕ».

Σκοπός του προγράμματος, είναι η χρηματοδότηση των αγροτών με ευνοϊκούς όρους, για την αγορά γεωργικού εξοπλισμού, τόσο στο πλαίσιο του υπομέτρου 4.1 του Π.Α.Α. 2014-2020 όσο και εκτός. Η χρηματοδότηση θα γίνεται με επενδυτικό δάνειο, για την αγορά νέου ή μεταχειρισμένου κτηνοτροφικού εξοπλισμού, (αρμεκτικά συστήματα, βυτία μεταφοράς γάλακτος, εξοπλισμός για  επεξεργασία και ψύξη γάλακτος, συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας ) με ευνοϊκούς όρους, αλλά και σημαντικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες.

Η νέα αυτή συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς, αφορά σε ολοκληρωμένη χρηματοδοτική πρόταση και πιστοποιεί τη σταθερή βούλησή της, για την υποστήριξη του αγροτικού επιχειρείν και την ενθάρρυνση κάθε υγιούς και παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

Η εταιρεία «MILKPLAN A.Ε.» είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται από τα τέλη της δεκαετίας του ΄80 στους τομείς της κατασκευής και εμπορίας κτηνοτροφικού εξοπλισμού, δεξαμενών μεταφοράς και ψύξης γάλακτος, ψυκτικών συστημάτων και τεχνολογικών εφαρμογών για κτηνοτροφικές μονάδες. Κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα και κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών της διεθνούς αγοράς κτηνοτροφικού εξοπλισμού, με το δίκτυο εξαγωγών της να εκτείνεται σε 95 χώρες παγκοσμίως και το ποσοστό εξαγωγών της να προσεγγίζει το 70% του κύκλου εργασιών.

Η προτίμηση του κλάδου στη Milkplan είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποιότητα των προϊόντων, την αξιοπιστία της εταιρίας, την πελατοκεντρική της προσέγγιση, καθώς και την ιδιαίτερη σημασία, που δίνει στην καινοτομία και την ανάπτυξη. Με συνεχείς επενδύσεις σε υποδομές και ανθρώπινο κεφάλαιο, η Milkplan αναπτύσσει νέα τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα και υλοποιεί ειδικά projects απαντώντας στις απαιτήσεις κάθε έργου, που χρειάζεται εξατομίκευση και ειδική προσαρμογή. Με προηγμένη βιομηχανική τεχνογνωσία και πλήρως πιστοποιημένη παραγωγική διαδικασία, η Milkplan προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, για την κατασκευή και εύρυθμη λειτουργία μιας σύγχρονης κτηνοτροφικής μονάδας υποστηρίζοντας τον κτηνοτρόφο/ γαλακτοπαραγωγό/ τυροκόμο σε κάθε προσπάθειά του, από τη διευκόλυνση της καθημερινής του εργασίας μέχρι την ενδυνάμωση του ρυθμού ανάπτυξης της μονάδας του.

Facebook Comments