ΑρχικήΕπικαιρότηταΣυνελήφθη ξανά ο καταδικασμένος για παιδεραστία Ν. Σειραγάκης

Συνελήφθη ξανά ο καταδικασμένος για παιδεραστία Ν. Σειραγάκης

Ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης, που είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγες ημέρες, συνελήφθη εκ νέου.

Ο εισαγγελέας Γρεβενών έδωσε εντολή για την σύλληψη του, καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, ο κατηγορούμενος ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εντός του Δήμου Καλαμαριάς, ωστόσο, εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης.

Άμεσα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, και κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του παιδεραστή, για τον οποίον το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει εάν θα παραμείνει ελεύθερο ή αν συντρέχει λόγος ανάκλησης της προηγούμενης απόφασης.

Υπενθυμίζεται ότι η είδηση αποφυλάκισης του εκπαιδευτικού Νίκου Σειραγάκη από τις φυλακές Γρεβενών μετά την καταδίκη του σε 401 χρόνια για παιδεραστία, προκάλεσε σάλο. Ο Σειραγάκης αποφυλακίστηκε από τις φυλακές των Γρεβενών στις 22 Απριλίου, έχοντας εκτίσει 8 χρόνια και πέντε μήνες κάθειρξης, από τα συνολικά 25 έτη που προβλέπονται ως ανώτατη εκτιτέα ποινή, δηλαδή τα δύο πέμπτα της συνολικής του ποινής.