Σύρος: Αρνήτρια τραυματίστηκε στη διαδήλωση και αρνήθηκε να βάλει μάσκα στο νοσοκομείο!

14 mins read

Σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας που συμμετείχε στην πορεία διαμαρτυρίας για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που έγινε στην Σύρο, το απόγευμα της 21ης Ιουλίου, μετά από μικρό ατύχημα της λίγο έξω από το νοσοκομείο, χρειάστηκε να μεταβεί -αιμόφυρτη από τραύμα στο πρόσωπο- στα εξωτερικά ιατρεία, ώστε να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες,πράγμα το οποίο δεν έγινε δεκτό επειδή δεν φορούσε μάσκα.

Η γυναίκα αντιμετώπισε πρόβλημα μιας και της ζητήθηκε να εισέλθει στον χώρο φορώντας μάσκα, ενώ νοσηλευτές με την σχετική στολή προστασίας, την θερμομέτρησαν -βρίσκοντας την θερμοκρασία της φυσιολογική-, ρωτώντας την αν έχει εμβολιαστεί.

Υπήρξε και σχετικός διαπληκτισμός με γιατρό ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό.

Εν τέλη της ζητήθηκε να μεταφερθεί στο κοντέινερ που έχει στηθεί δίπλα στο νοσοκομείο για τα covid19 περιστατικά προκειμένου να πραγματοποιηθεί η σχετική περίθαλψη. Η γυναίκα εν τέλη εγκατέλειψε τον χώρο του νοσοκομείου,πηγαίνοντας σε κοντινό φαρμακείο για τα σχετικά αυτοκόλλητα ράμματα και τις αντίστοιχες πρώτες βοήθειες.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα τις 21ης Ιουλίου, κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στα σκαλάκια του Δημαρχείου της Πλατείας Μιαούλη με σκοπό να πραγματοποιηθεί μια νέα πορεία κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών.

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία και κατευθύνθηκε προς την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στη συνέχεια κατέβηκε στην παραλία της Ερμούπολης στην πλατεία Κανάρη για να συνεχίσει κατά μήκος της παραλίας και να κάνει μια μικρή στάση στο Άγαλμα της Νίκης, όπου και αναγνώστηκε η βάση των αιτημάτων διαμαρτυρίας.

Τα βασικά συνθήματα που ακούγονταν στην πορεία στρέφονταν κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών, ενώ παράλληλα ακούγονταν και αρκετά αντικυβερνητικά συνθήματα.

“Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας” και “Κάτω η νέα δικτατορία”: δύο από τα κυριότερα συνθήματα που έδωσαν το στίγμα γενικής δυσαρέσκειας. Με το σύνθημα “Εσείς που είστε έξω από την πορεία, ελάτε να φωνάξουμε για την ελευθερία”, έγινε ένα γενικό κάλεσμα για συμμετοχή ενώ η πορεία προχωρούσε.

Παρακολουθήστε εδώ: 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα