Σωματείο Εργαζομένων Intracom: «Αήθη και χυδαία δημοσιεύματα των κονδυλοφόρων του κ. Μαρινάκη – Εμείς στηρίζουμε την οικονομία»

22 mins read

To Σωματείο Εργαζομένων της Intracom έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά τον ντόρο που ξέσπασε μεταξύ του ιδίου και του Σωκράτη Κόκκαλη.

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στον όμιλο επιχειρήσεων Intracom

Με ιδιαίτερη έκπληξη αλλά και δικαιολογημένη οργή, εμείς οι χιλιάδες εργαζόμενοι στον Όμιλο Επιχειρήσεων INTRACOM, παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες την αήθη και χυδαία επίθεση που εξαπέλυσαν εναντίον μας ο κ. Β. Μαρινάκης και οι συν αυτώ εντεταλμένοι «κονδυλοφόροι» του, φθάνοντας στο σημείο να χαρακτηρίζουν τις εταιρίες που εργαζόμαστε «κρατικοδίαιτες» και «χρεοκοπημένες».

Στα αήθη και χυδαία δημοσιεύματα των κονδυλοφόρων του κ. Μαρινάκη, αλλά και στην εναντίον μας αλαζονική συμπεριφορά του ιδίου, εμείς οι χιλιάδες εργαζόμενοι στις εταιρίες του Ομίλου INTRACOM απαντούμε ότι τέσσερις και πλέον δεκαετίες στηρίζουμε με το έργο μας την ελληνική οικονομία στον τομέα της τεχνολογίας, έναν τομέα ιδιαίτερα απαιτητικό σε γνώσεις και δεξιότητες, δίνοντας τη μάχη του βιοπορισμού και της επαγγελματικής ανέλιξης στη χώρα, που εδώ και μία δεκαετία βιώνει μια πρωτόγνωρη οικονομική και κοινωνική κρίση.

Συμπεριφορές τέτοιου τύπου και τέτοιου ύφους το μόνο που κάνουν είναι να αποθαρρύνουν νέους επιστήμονες να μείνουν και να εργαστούν στην Ελλάδα, καθώς κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να βρεθούν στο στόχαστρο «παραγόντων», που θα απαξιώσουν το έργο τους χάριν των προσωπικών τους συμφερόντων.

Εμείς οι χιλιάδες εργαζόμενοι στις εταιρίες του Ομίλου INTRACOM απαντούμε στον κ. Μαρινάκη ότι χάρη στον προσωπικό εργασιακό μας αγώνα, κατορθώνει σήμερα η χώρα και διαθέτει αξιόλογες θέσεις εργασίας στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας, δημιουργώντας το υπόβαθρο για την επιστροφή χιλιάδων ελλήνων επιστημόνων που αναγκάστηκαν να αναζητήσουν εργασία στο εξωτερικό. Εμείς, οι χιλιάδες εργαζόμενοι στον Όμιλο INTRACOM, απαντούμε ότι μόνο κρατικοδίαιτη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η εργασία μας, που έχει αποφέρει στο Ελληνικό Δημόσιο όλα αυτά τα χρόνια άνω των 8 δισ. € σε φόρους και εισφορές, έχοντας καταφέρει να εδραιώσουμε την επιχειρηματική παρουσία του Ομίλου INTRACOM σε 70 και πλέον χώρες παγκοσμίως και στις 5 Ηπείρους.

Καλούμε δε τον κ. Μαρινάκη να αναλογιστεί τις επιπτώσεις της προκλητικής συμπεριφοράς του εναντίον μας, που αποτελούν «βούτυρο στο ψωμί» όσων τόσα χρόνια κατηγορούν την Ελλάδα και τους εργαζόμενους με σκοπό να εξυπηρετήσουν τα δικά τους «σκοτεινά» συμφέροντα.

Εμείς οι χιλιάδες εργαζόμενοι στις εταιρίες του Ομίλου INTRACOM, στον απαιτητικό σε προσόντα και γνώσεις τομέα της υψηλής τεχνολογίας, είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας και, έχοντας πίστη στα επιτεύγματά μας και στις προοπτικές που δημιουργούμε για την Ελληνική Οικονομία, δηλώνουμε ότι θα είμαστε ακλόνητοι, χωρίς φόβο, στην πρώτη γραμμή για να υπερασπίσουμε με πάθος και με την δύναμη της αλήθειας το έργο και τη δουλειά μας από οποιεσδήποτε επιθέσεις απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Κλείνοντας καλούμε τον κ. Μαρινάκη – αλλά και όσους παρασύρονται από υστερόβουλες σκέψεις εξαπολύοντας τυφλές επιθέσεις – να αναλογιστούν το μέγεθος της ζημιάς που προκαλούν, να σταματήσουν και να συστρατευτούν μαζί μας στην ανάπτυξη της πατρίδας μας με γνώμονα το εθνικό συμφέρον που αποτελεί παρακαταθήκη για τα παιδιά μας. Το Δ.Σ.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα