Συγκλονιστική εξομολόγηση γιατρού με κορωνοϊό από τη Λάρισα: «Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ» (video)

10 mins read

Από τον θάλαμο αρνητικής πίεσης, ο μέχρι πρότινος υγιέστατος 47χρονος γιατρός, Χαρίλαος Ταμπαθάνης από τον Τύρναβο, περιγράφει τη μάχη που δίνει με τον κορωνοϊό μιλώντας στο MEGA.

«Τα συμπτώματα βγήκανε Τετάρτη απόγευμα που άρχισα να κάνω υψηλούς πυρετούς. Το βράδυ μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα έκλαιγα από τη στεναχώρια μου, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ».

Οι φωτογραφίες που ο ίδιος τράβηξε μέσα στον θάλαμο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας, είναι η αποτύπωση της δραματικής του έκκλησης. Πρώτη του έννοια όταν διαγνώστηκε θετικός ήταν να ειδοποιήσει τους ασθενείς τους.

Περιγράφοντας συγκινημένος την κατάστασή του ο 47χρονος γιατρός δήλωσε πως θεώρησε χρέος του να ειδοποιήσει τους ασθενείς του.

«Θεώρησα καλό να ενημερώσω τους πάντες και να κρατήσω τον λόγο που έδωσα στον Ιπποκράτη. Έδωσα το όνομά μου δημόσια για να μάθει ο κόσμος και να προφυλαχτεί. Δεν μπορούσα να το κρατούσα κρυφό».

Σύμφωνα με τον κ. Ταμπαθάνη ένα από τα πράγματα που τον βοήθησαν ώστε να βελτιωθεί ραγδαία η κατάσταση της υγείας του, είναι εκείνο που είχε χορηγηθεί και στον βουλευτή Χρήστο Κέλλα.

Ο Χαρίλαος Ταμπαθάνης συνεχίζει να νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης με τη βοήθεια οξυγόνου.

«Υπήρχε μια ανησυχία για διασωλήνωση μέσα στο Σάββατο, είχε επιδεινωθεί ραγδαία η υγεία αλλά με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας τα καταφέραμε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ήρωες είναι το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που δίνει καθημερινά τη μεγάλη μάχη.

«Είμαι κατενθουσιασμένος γιατί μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα όλοι τους κάνουν θαύματα. Οφείλουμε ένα μεγάλο χειροκρότημα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα